• 21ats.

    Cia toks klausimas nekoks :D Bet ka manote kai vyrai,vaikinai isvere ar isisauna kaip ten pasakius i savo peni sarata? Kaip manote ar didesnis malonumas? o gal kuri esate bandziusi su vaikinu kuris toki dalika turi?

    JusteeeIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Apie tokius vyrus galėčiau pasakyti,kad "trenkti truputį", bet idiotizmui ribų nėra :D

    Apela

  2. 2

    kaliniai dazniausiai tokiomis nesamonemis uzsiima, arba siaip visokie degradai, kurie daugiau nebezino, kaip laisvalaiki praleisti... jie mano, kad moteriai tai sukelia kazkoki malonuma, bet kad ir koks ten malonumas butu, savo vyrui ne uz ka neleisciau tokios nesamones pasidaryti.

    Yuki

  3. 2

    Sarato ileidimas i peni, tai kaliniu ismislas, nes kiek zinau, tai vyrai jaucia ale didesni malonuma. O kas kalejimuose dedasi, manau ne viena esate girdejusios.

    Shirse

  4. 2
  5. 2

    Esu girdejus, kad malonumas tiek moteriai tiek vyrui yra didesnis, tik jau tos merginos nebepatenkintu vyras be to srato. Kiek cia tos teisybes neaisku :) :D

    Robertele

  6. 2

    Matyt yra tokiu vyru kuriems tai patinka o moterims matyt didesnis isitikinimas yra kad jis padidina malonuma,manu tai kiekvieno reikalas ,bet as pries tokius dalykus.

    Ermita

  7. 2

    pakelet nuotaika is pat ryto :D
    Seip manau tokius dalykus daro vaikinai kurie moterim naturaliu budu negali suteikti didelio malonumo, tad jei kazkur isgirde kad taip bus maloniau, pasidaro ir jauciasi jau "ereliai". O istiesu tai tik komplekso kompensavimas :) Tad as tokio vyro nenoreciau :)

    Adri

  8. 2

    na manau cia gal nuo to visai nepriklauso malonumas.

    Anonimas

  9. 2

    mano vienas pazistamas turi. nezinau kiek ten to malonumo jai ar jam bet sake kad kol isove tai laaabai skaudejo. as tai nenoreciau kad mano vyras toki turetu, man kazkaip nea :D

    arcita

  10. 2

    pritariu mamytem:_)manau tai didesnio malonumo nesuteuktu tykrai

    ABMamyte