Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Izabelij.. vėl maišai viską. Lietuvos Respublikoje yra teikiama pirminė ir antrinė teisinės pagalbos, apie kurias pati šneki. Pirminę teikia savivaldybės, antrinę, priklausomai nuo pajamų, turto ir pan. - valstybės garantuojama teisinę pagalbą teikia taip vadinami nemokami ar 50 proc. paslaugų mokami advokati. tokios tarnybos yra įsteigtos apskričių centruose. Bet koks kitas advokatas ar advokato padėjėjas, įrašytas į Advokatų tarybos praktikuojančių sąrašus dirba už atlygį ir išduoda kvitus, kai paima grynus pinigus. Nedraudžiama teikti teisines paslaugas ir be atlygio, ką kartas nuo karto daro daugelis advokatų. Aš dažnai be atlygio konsultuoju užsienyje gyvenančius lietuvius, pavyzdžiui

    labirinta

  3. 1

    Man uz dyka atestavo teisme.Mokejau tik uz pirmines suteiktas konsultacijas.Kazkas apie 37lt, uz nukreipima administratoriaus,ju kontoroje pas ja. Na ir kvita isdave ne advokate,o gavau ji susimokejus kasoje.Cia kreipiaus i valstybini advokata,paprastu kreipimusi.Ne pas ta, kur skiria soc.remtiniems.O advokate jokiu pinigu uz paslauga neprase,tai ir nesiuliau.Tesa dar uz atspausdintus rastus mokejau 7 litus,tai si kvita ji pati isdave.

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    Pirmiausiai pasiraseme sutarti. Kai mokedavau pinigus, jis israsinedavo kviteli. Jei gerai pamenu sutartyje buvo pamineta suma, kuria turesiu sumoketi advokatuo. Mokejau jam dalimis.

    Imbiere

  6. 1

    Taip išdavė, kadangi tas kvitas reikalingas teisme.....

    Jelenaserioga

  7. 1

    taip isdave kai advokate apie tai uzsimine ar man jo reikes

    Anonimas