Atsakymai

  1. 1

    mes 2 menesiuku jau palaikome zaisliukus :)

    tuojmama

  2. 1

    Kai mano maziukuas buvo tokio amziaus ,tai mes su juo kalbedavomes,daineliu klausydavom , barškučius y rankytes duodavau ,kad mokytusi is vienos rankytes y kita perimti zaisliuka , mokinomės sėdėti . :)

    Spinduliukas

  3. 1

    Kalbinau, visokius garsus dariau, bande kazka kartoti, ziurejo, stebejo.Mokinau sestis.Nuo 7 menesiu ridenam kamuokiuka vienas kitam, vire vire kose darom delne, ate ate mokinames.

    liutukas

  4. 1

    duodavau zaisliukus ivairius laikyt i desine rankyte(nes imdavo su kaire),buteliuka laikytis,

    mamulyte

  5. 0

    su 6men jau pazaidziam [ats laiko savo buteliukus, geria valgo, zaidzia :) muzikeles ijungiu, seip megsta kai sese salia buna, vaikai vaikams labai patinka, tai jau isgirstam grazu juoka :))) seip daug aisku nieko nenuveiksi, bet pazaist jau galima, pasportuot :)))

    lolita24

  6. 0

    Tarp žaisliukų paslepiu soskytę ir jis tada pats suranda. Tą patį veiksmą pakartoju kelis kartus. Tada, kai maudau jis sėdi, o aš su savo delnu daužau per vandenį ir sakau pliaukš pliaukš, na jis su savo rankyte atkartoja mano judesį.
    Paduodu žaisliukus, kad pats imtu ir stengiuosi paduoti toliau, kad truputi pasistiebtu. Ir mano sūnelis dažnai ima žaisliukus kaire rankyte tai irgi lavinam dešinę......Kai jis kažką guguoją aš atkartoju tada labai smagiai kikena....

    Jelenaserioga