Atsakymai

  1. 2

    Atskirai pakepinu mesos farso su svogunais , paprika truputuka svieziu petrazoliu,kvapiju pipiru ir prieskoniais. Didesniame inde i tarkuotas bulves imusu du kiausinius ,ipilu karsto pieno stikline,trys saukstus ,druskos, miltu ir gerai ismaisau.
    Tada puse tarkes mases supilu i kepimo forma,padengiu sluoksniu kepintu farsu ir supilu likusia dali tarkes. forma uzdengiu sandariai folija. Ir "pasaunu" i ikaitinta orkaite 185* 45 minutems. Skanaus ;)

    Anonimas

  2. 2

    I paprastus tarkius imaisykite tretdzdali virtu, gerai sugrustu bulviu. Isplakite gerai kiausini (galima plakti atskirai baltyma ir tryni),supilti i bulves,ir ismaisyti. galiausiai uzvirinkite piena (ziurekit,kad nesutrauktu, geriausia nukaisti,kai pradeda kilti pirmi burbuliukai, kol verda pamaisykit pastoviai) piena supilkite i bulves su kiausiniu ir viska ismaisius aisku pries tai iberkite norimu prieskoniu. Ir viskas saunam i orkaite.
    Miltai kietina kugeli, todel ju geriau nedeti, jei norite puraus,kaip Jus ir minejote ;)

    Anonimas

  3. 1

    pilu pieno daugiau verdancio

    sandi

  4. 1

    i tarkiu mase dedu druskos, pipiru, kepintos rukytos mesos su svogunu, uzpilu verdanciu pienu. viskas, visada puikiai gaunasi..

    Anonimas

  5. 1

    pabandykite uzplikinti su vandeniu, liux!

    Star_blue

  6. 1

    darau paprastai: kiausinis, pienas, svogunas, miltu nededu, bet toks neskanus gaunasi,gal kad prieskoniu nededu,o gal reikia daugiau spirgu deti, o pas kitus skanus gaunasi, gaila , kad neisduoda paslapciu kiek reikia tu spirgu deti, o gal spirgos skirtingos...

    vinipukas

  7. 1

    Bulves uzplikau pienu,aisku rek spirguciu.Buna labai skanu.

    marinaaa

  8. 1

    pilu sultinio, imusu kiausiniu

    raima

  9. 1

    uzplikau verdanciu pienu ir i tarkius pilu kelis saukstus aliejaus papildomai.

    arcita

  10. 1

    I kugeli dedu paspirgintu spirguciu su svogunais, ir virinto pieno. Siaip kada pieno daugiau, jis toks skystesnis iskepa.

    Imbiere