• 4ats.

    Labai įdomu kaip jūsų vaikučiai išsėdėjo pas dantistą kėdėje ka ireikėjo plombuoti ir gręžti dantuką? Mačiau mamytės sakė, akd net 3 metukų taisė dantukus.. ar vaikai nebijojo, ar teko laikyti, gal sedaciją taikė?

    Yra pas maniškį irgi jau krūminiame skylutė, labai noriu pataisyti, bet kad pasitarus su odontologe sako dar kiek galima pratempti laiką, gerai valyti tą vietą, kad nedidėtų skylutė, nes maniškiui dabar bus 2 metai 10 mėn.. O ir nemėgsta tų daktarų kur lenda prie gerklės, jei kiša ten ką nors... Bet sutaisyti juk reikia kažkaip. Paaiškinkite kaip jūsų vaikai reagavo į gręžimą, lindimą į burną? Labai įdomu maždaug 3 metukų amžiaus..

    lydekaiteVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Mes butent tokio amziau ir plombavomes.Gal 2 ir 9 buvo.Nezinojau ka daryti ar i privacia eit ar i poliklinika.Paskaiciau, privaciuose ten visokiu vaikisku stebuklingu spalvotu plombu yra, nejautros visokios, na tik mokek...O mums pradejo skaudet dantuka ir mes kaip tik buvome tuo metu poliklinikoje ir pabandem vaika nuvest iskarto,kas priimtu.Neisivaizdavau kaip bus.Nes sunus tikrai labai jautrus, irzlus,tikrai galvojau reks ir nesiduos.Bet daktare stebukladre, ten tokiu makaronu apie kirmeliukus sedincius dantukuose pripasakojo, kad viska padare.As tiesa pasakius gulejau pati kedeje ir vaikutis sedejo ant manes.As ji laikiau, irgi ji ikalbedavau.O kita skylute ejome jau pas kita dake darytis, nes taip taloneli gavom, ir sakes, pravalas.Boba pagyvenusi, visai nemokejo su vaiku dirbti, nepaiso amziaus....Sako, nu ka tu cia sauki, as nieko negalesiu tau padaryti, jeigu tu reksi ...Na, tiek, priklauso viskas nuo daktares.

    liutukas

  2. 1

    susitaisem be problemu,ejom pas vaiku dantiste privacioje klinikoje.Dziaugiuosi kad nebijojo,neskaudejo ir neissigando.

    Garbanes

  3. 1

    Manajai 4 metai,tai issedejo gerai,be to ir odontologe puiki pasitaike,jeigu pradedavo verkti,tai nustodavo kazka daryti ir laukdavo kol nusiramins,pakalbindavo ir taip po truputi po truputi sutvarke.

    Jolka123

  4. 0

    pas mane vaikui 2 metai tai jis puikiausiai issedi kedeji aisku jeigu pazadi kad gales akropolyje issirinkti viena zaisla DDDDDkitaip niekaip

    Anonimas