• 6ats.

    Ryt gausim dovanu suniuka,Jorksyro terjeriuka,noreciau paklausti tu Mamyciu kurios jau auginate juos,kokie ju minusai,ka svarbu labai zinoti ar nepamirsti del ju padaryti? Nes zinau,kad jie vieni is lepesniu grazuoliu:)

    gintarevilteNaminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Na turim si suniuka,loja labai mazai,rami,kirpyklos kainuoja apie 50 lt,ziema nekerpam,tad i metus pora kart tenka kirpt,plaunam paprastu sampunu sunim uz 10 lt plius savo kondicionierium istrinu kaili po to nuplaunu.Taip su dantim problemu pas juos yra ir tai kainuoja ne mazus pinigus,pastaraji karta sumokejom 180 lt.Pliusas,kad plaukai nesisere pas juos,minusas,kad kartais prisisioja kur nereikia,pabari ir vistiek buna pridyrba,ne ant palutes,o salia jos:)nors gyvename name nuosavam ir tikrai daznai vedam i lauka.Labai nepatinka likt vienai namie (na pas mus kalyte) va tada jau ir paloja,o siaip tikrai nera skandaliste,kai nori ilgam isvaziuot pvz.prie juros,reik pasukt galva kur palikt ja,nes depresuoja be seimininku.Valgo musu maista ir paprasta sausa maista tiesa mirkyta,nes ji bais mazute.Grauzt nieko negrauzia,net zaislu pilna turi,bet su jais nezaidzia,negrauzia.Tad mums didziausias minusas jog sysiuko kartais pridyrba ir laminatas iskyla,beje yra toks skystis brangus,tipo juo isvalysi sysius ir daugiau nebesysios,pirkom ir nieko nepadeda,tad nesvaistykit pinigu bereikalo:)O siaip viskas super gera musu princese.Tai va:)

    Anonimas

  2. 2

    Na dar maudomas jis yra kas dvi savaites,pasukuot visai nesunku gali ir kas antra diena ir beje del kirpyklu aisku jei vesi kirpt i sunu kirpykla tai ir mokesi180 lt,bet yra kur kerpa namie,pasijieskok skelbimu skelbiu.lt.Ir nebutinai tas brangus maistas jiems,pas man jo net nevalgo,cia biznis ir tiek.Naus apkarpom i men karta.Ir dar auginu du vaikus 8 metu ir pusantru metuku su vaikais gerai sutaria,niekada nepuola,mazoji kartais ja tympteli tai ta tik susiuzia ir tiek,zodziu drauiska ji pas mus,gal,kad mergyte.

    Anonimas

  3. 2

    Mano mama laiko joksyriuka. Silpnas ju skrandis - maitinti reikia tik specialiu sausu maistu, nuo viso kito prasideda skrandzio bedos. Nemazai kainuoja plauko prieziura - sampunai, kondicionieriai, kirpyklos (net jei i parodas nevesit, reikes kasdien sukuoti, karta per savaite maudyti ir bent karta per pusmeti palikti ~180Lt kirpykloje). Ziauriai nemegsta vaiku - su kuo nepasneku, kas turi jorkus, visi sako, kad sie sunys puola vaikus (mano mamos suo ne isimtis, todel net i svecius normaliai nuvaziuoti negalime).

    Isnykstanti

  4. 2

    dažniausiai susiduria su dantų problemomis, nes jų burna smulki, o dantų daug. Jei sukakus 7-8 mėnesių, dar neiškrito pieniniai dantys, reikia kreiptis į veterinarą.Daug prieziuros reikalauja jo plaukas, jei vesit i kirpykla tai bus nepigu, reik su specialiom jiem skirtom priemonem plaut, kiauksi be sustojimo.

    Anonimas

  5. 1

    bendradarbė sakė, kad jų sąnariai slipni, ypatingai tų, kurie turi viršsvorio

    axsta

  6. 0