• 7ats.

    Kaip lietuvoje gydomas Bronhitas? Ka daktarai liepia gerti? Nesenai pirma kart su tuo susidurem,suneliui pakimo balsiukas pagalvojau nieko tokio ,bet nuvezem patikrai pas daktaru,sako Bronhitas ! Iskarto sudave saldaus sirupuko kuris praplete visus reikiamus takus,ir per keleta dienu viskas dingo,as visad galvojau ,kad Bronhitas tai kazkas baisaus! O gal cia lengva forma mums viskas buvo:)

    gintarevilte1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Jums greiciausiai sirupo dave Ventolino,nes jis saldus.Mes tai ventolina geriam,kviepojam ventolinu ir adrenalinu,ir hemaopatinius lasiukus geriam Umckalor.

    Jolka123

  2. 2

    Mes neapsejom be antibiotiku.Kvepuojam garais.Darau masaziuka vakare.Manau jus laiku kreipetes,tai ir pasveikot greitai.

    grirute

  3. 2

    kaip lt gydoma nezinau,mes bronchitu gana daznai sergam.Tai jokiu geriamu negaunam(nebent labai blogai,kad jau reikia net antibiotiku.)bet visada naudojam inhaliatoriu i kuri pilas druskos tirpalas ir dvieju rusiu lasiukai tai labai greit padeda.Jei tik pati pradzia tai tik kvepuojam vien druskos tirpalu,jei liga pazengus plius lasiukai.Na o jei bronchai labai uzgulti ir vaikui sunku kvepuot tai matosi aiskiai kaipp susitraukineja vaiko pilvuko raumenys.Tada visada namie turiu extra atveju zvakuciu kuriuos labai greitai praplecia bronchus,bet cia tik extra atveju.

    Anonimas

  4. 1

    gal sumaisete su laringitu?

    Yuki

  5. 1
  6. 1

    ruta 26 bronchito su umkalor niekada neisgydysi.

    Anonimas

  7. 1

    ziurint kiek bronchitas pazenges,bet siaip dazniausiai su umkalor

    ruta26