• 19ats.

    Tariuosi del gimdymo su daktare ir ar galiu paprasyti skatinti gimdyma suejus 40sav nestumo jeigu dar pati nepagimdysiu?

    Sveikos, man prasidejo 37 nestumo savaite, ir del gimdymo tariuosi su daktare. Tik dar nebuvau susitikime su ja. Ir man iskilo toks klausimas, jeigu suejus 40sav as dar nepagimdysiu, ar galiu paprasyti daktares kad man skatintu gimdyma ? Nes vis del to ne seip vaziuosiu gimdyti o tarsiuosi ir mokesiu pinigus.

    CristalleGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as paprasiau suejus 39sav., nes man fiziskai jau nebepakeliamas tas nestumas buvo, ir sutiko, iskart ta pacia diena atsiguliau i ligonine ir pradejo lasinti skatinamuosius vaistus. bet labai priklauso nuo gyd. tikrai buna tokiu, kurie nesutinka ir prasiejus 41sav., nes ju poziuris toks, kad gimdymas turi prasideti naturaliai, ir kartais taip tempia iki tokio laiko, kai net vaika prarasti galima.

    Yuki

  2. 2

    beje, su skatinamaisiais gimdymas daznai buna daug ilgesnis ir daug skausmingesnis. manau, butu gerai, kad susitartumete ir del epidiurinio. as be epidiurinio nezinau, kaip buciau istverusi.

    Yuki

  3. 2

    as gimdziau Taivane

    Yuki

  4. 2
  5. 2

    Na as tikiuosi kad sutiks man skatinti, nes vis del to tariuosi,pinigus moku o ne seip atvaziuoju nesusitarusi. Uz ka tada pinigus ir moket :)

    Cristalle

  6. 2

    Yuki o kur jus gimdete ? :) gal is Vln jus ?

    Cristalle

  7. 2

    Paprasyti be abejo galite,bet niekada negalite zinoti ar is tiesu gimdymo data yra nustatyta tiksliai.(net 80% gimdymu pagal echoskopijos tyrimus,ivyksta zymiai anksciau nei 40mt.savaiciu, arba jau vaikai buna pernesioti,nors dar iki termino pagal gyd. trusta laiko.jei eitu 42 savaite,o nieks nieko nedarytu,tada galima jau ir nerimauti,o vos suejus 40mt,jei nera jokiu nuo normos vystimosi nukripimu,nera jokio pagrindo tai daryti.

    Anonimas

  8. 1
  9. 1

    Kiekvienas atvejis individualus, Cristalle, todėl, kaip rašai, labai svarbu žinoti datą, kada pastojai - pačiai bus ramiau ir galėsi paspaust gydytojus į tą pusę, kurią norėsi.
    Mano atveju gydytojai nustatė gimimą daug anksčiau, todėl ir paguldė į ligoninę, dėjo kruopelytę skatinamųjų ir pagimdžiau per kelias minutes. Bet aš pati buvau rami, kad kūdikis tikrai nepernešiotas ir jokių požymių nebuvo, nes pagal mano skaičiavimus gimė netgi viena para anksčiau :-)
    Turbūt ir gydytojai klysta...

    niurka212

  10. 1

    o as manau kitaip. Kudikis buna isnesiotas jau 37sav. ir jis ten likusias savaites tik seip renka kilogramus ir as nemanau kad to reikia. Mano draugems buvo daug situaciju kad jos pernesiodavo ir jau kudikis gimdavo su zaliais vandenimis, jau pakakoje ten, ir parage skysciu. Tai tiesiog manau kad neverta laukti, nes gydytojai gali taip pat ir suklysti skaiciuojant, nes as viena zinau tikslia data kada as pastojau. :)

    Cristalle