• 13ats.

    Nepastebejot, kad yra tokiu zmoniu, kuriems ramiai gyventi neiseina, turi kelti skandalus, kisti savo nuomone neidomia ir labai jau kategoriska, pykstasi beveik su visais ir t.t?

    Jau tiek laiko kentejau, bet zmogus tiesiog negali gyventi be skandalo, bet kai mane paliete, pastume truko kantrybe, nors siaip galiu su daug kuo susitaikyti, nutyleti, bet viskam yra ribos. Tas zmogus konfliktuoja su daug kuo, pletkai, intrigos tiesiog "veza". nu kiek galima, issakiau visa savo nuomone ir kad jos marazmu daugiau nebesiklausysiu. Nu negi zmones nenori graziai gyventi as nesuprantu...

    AnonimasSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Oi,dabar pastebejau,kad tokiu zmoniu vis daugeja,kad tik kur pasipykti,kad tik kam bloga zodi pasakyti,skaudziau ikasti,kad tik zmogui blogiau padaryti.
    Jau net nesinori su nieko kalbetis,bendrauti,nes nezinia,kas galvoj dedasi pas zmogu.
    Tad jeigu matau,kad susisneketi neiseina,tiesiog ignoruoju ta zmogu.

    Jolka123

  2. 2

    as siuo metu gyvenu tame paciame name su tokiu zmogumi, t.y. mano mociute (mamos mama) tikrai sunku su tokiais zmonemis, ir uzjauciu visas, kam reikia su tokiais zmonemis gyvenime susidurti :')

    Yuki

  3. 2

    bendrajant su "sunkiais " zmonemis daug kas priklauso nuo asmeneninio supratimo, kantrybes, tolerancijos, gal netgi pagarbos kitokiai nuomonei ar elgesiui.ko gero ir pati neesate universalus "kompresas" visiems atvejams:)

    raima

  4. 1

    Aišku, kad yra tokių žmonių. Bet mes juk negalime pakeisti kitų

    Ganešas

  5. 1

    taip yra tokiu zmoniu kurie be skandalu negali..

    domisi

  6. 1

    yra pas mus tokiu na jau zinai ir nebekreipi demesio

    Anonimas

  7. 1

    pastebejau,bet visi zmones skirtingi,visokiu ju reikia

    sandi

  8. 1

    Taip, visoių yra. O kalbant apie tokius, jie tarsi nori pakeist pasaulį, nors pirmiausia reikia keistis jiems patiems...

    niurka212

  9. 1

    na mano plinkoje tokiu nera, bet mokyklos laikais buvo ir ne vienas :)

    Adri

  10. 1

    na taip, visokiu zmoniu yra. manau jie to ir siekia - kad jus susinervintumet o ji pajaustu malonuma. ir savo tiksla ji pasiekia kaip supratau. as su tokiais zmonem stengiuosi nebendrauti isvis paskutiniu metu.

    arcita