• 13ats.

    Užsienyje dirbantis vaikinas po baliaus nebeatsako į skambučius ir nesusisiekia. Ką daryti?

    Mano vaikinas išvaževo dirbti į užsienį, dirba ir gyvena kartu su mano broliu. Vakar baliavojo, nes mat per sventes dirbs. tai nieko, galvoju baliavokit. na bet nuo vakar vakaro jokių žinių. Ryte parasiau labas per fb, buvo prisijunges bet neatrase, gal nemate kaip per tel prisijunge... po pietų dar vis nieko. nei prie skype prisijunge, nei ka. skambinau, bet tel atjunktas. brolis nekelia, nebezinau nei ka galvoti. gal kas nutiko, nenoriu saves taip gazdint, bet labai neramu... labai pykstu ant jo, ir nezinau, kaip bus toliau. šventėms nuotaika puikiai pavyko sugadinti...

    saulyteeeJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man labai slykstu kai zmones tiek prisigeria, kad paskui kyla tokios bedos ir pan, tai kas svarbiau jums- mylimas zmogus ir jo nervai ar prisiliobti?????? kaip parsai, atsiprasant, kaip ten sako visos bedos per snapsa ir nervus.

    Anonimas

  2. 1

    Gal ir yra buve tokiu dalyku, bet per daug nesureiksminu. Pabaliavojo, gal galva skauda po vakar, issiilses ir parasis..

    Imbiere

  3. 1

    na gal dar atsilieps,as ir nerimauciau

    Anonimas

  4. 1

    atsigaus po balio parasys

    sandi

  5. 1

    svarbiausia ramybe,kantrybe ir pasitikejimas

    raima

  6. 1

    o negali but kad jis padaugino ir "nusmigo" ir iki kitos dienos miega?

    O seip nepavydetina situacija, buvo paciai taip nutike su mano vyru, taciau viskas baiges laimingai, paprasciausiai manasis miegojo... o seip prisigalvot visko galima, bet manau reikia pasiaiskint bernuzeliui ka veike... Nes taip elgtis negalima, nes nezinia kas gali atsitikti..o jei jau susisiekiai, manau nepyk ir nesigadink sventines nuotaikos , svarbiausia viskas gerai :)

    Adri

  7. 1

    Normalus, rimtas vaikinas visu pirma taip nedarytu, labiau rupinkis savo reikalais ir galvok kaip linksmai sventes atsvesti.

    Anonimas

  8. 1

    tai del to labiausiai visada ir pergyvenu...

    saulyteee

  9. 1

    as sios merginos vietoje pergyvenciau ne tik del kazkokiu traumu ar kazko pan., bet pvz. nes neistikimybes... :/

    Yuki

  10. 1

    as sios merginos vietoje pergyvenciau ne tik del kazkokiu traumu ar kazko pan., bet pvz. nes neistikimybes... :/

    Yuki