• 12ats.

    Ka daryti,jei kudikiui ikando vapsva?

    Perskaiciau,kad reikia sukramtyta svoguna deti ant ikandimo vietos ir prispaudus laikyti,ta padariau.Ka dar siulytumete? Gal vezti gydytojo apziurai?

    gintarepSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    jei netinsta neberia nera aukstos temperaturos ir vaikutis jauciasi neblogai tai nieko ir nereikia daryt,praeis savaime,o jei atsiranda nors vienas is tu pozymiu butnai parodyk gydytojui net ir nakties metu(tada jau i ligonine),nes cia ne juokai jei vaikutis alergiskas tai gali nblogai baigtis,mano vyras alergiskas bitems vapsvoms tai jei igelia tai pradeda tinti temp auksta ir jei nesuleistu jam vaistu greitu metu tai gali baigtis ir labai liudani,nenoriu gasdinti bet matau kad jau praejo kazkiek laiko ir tavo vaikutis jauciasi gerai,tai turbut jam ir neturejo jokio poveikio tas igelimas,tiesiog stebek

    rujga

  2. 3

    Jei gerai jauciasi, tai nieko ipatingo ir nereikia daryti ;)

    Erika_P

  3. 3

    Jei labai jau raudonuos ar isbers tai reiketu manau ir gyd. parodyti. O siaip tai vaistiniai ka nors gali patarti. Man taip nera buve tai nezinau kas tiksliai padetu.

    Erika_P

  4. 3

    Dejau dar salta metala.Baisaus patinimo nera,vaikiukas jau sypsosi...gal nieko?

    gintarep

  5. 2

    Na, jeigu vaikutis linksmas, patinimu nera apetitas normalus ir elgesys kasdieniskas, tai nieko blogo ir nereikia niekur vezti. O jeigu tau vistiek neramu, tai gali tiesiog pasiskambinti i greitaja pagalba ir paklausti apie tai. Man kai kyla abejoniu del ko ors, visada pasiskambinu ir pasiteirauju apie tai, kas man rupi. ir tada daug ramiau pasidaro.

    Agne

  6. 2

    Na jai tuoj metukai,tai toks ten kalbejimas...

    gintarep

  7. 2

    Paraudo tik geluones taskelis ir nezymiai apie ji,dar tiek pat patino.Temperaturos neturi dar,tai gal ir netures? Sypsosi?Kalba...

    gintarep

  8. 1
  9. 1

    nuvesk pas gydytoja...kad nesigautu kokia alergija

    ingrandr

  10. 1

    Pasidziaugsiu,kad viskas baigesi laimingai.Teko jau veliau iskaityti,kad pries dedant svogunus,reikia patepti kiauliu taukais,mes dejome saltu sudytu lasiniu griezineli,bet tarp svogunu dejimo, tai galbut poveikis panasus.Siandien matosi tik giluones ileidimo taskelis.Jokiu sutinimu,jokiu paraudimu.

    gintarep