• 18ats.

    Po gimdymo praejo daugiau nei metai, bet nenoriu myletis su savo vyru. Ka daryti?

    Sveikos mamytes,
    turiu problemele.....
    su vyru visiskai nesinori myletis, cia taip atsitiko kaip pagimdziau, dukrytei jau virs metuku.... skaiciau seniau, kad kaip pagimdai, ispradziu nesinori, bet cia jau praejo labai daug laiko... o seksas yra seksas, jis reikalingas ir nzn., ka daryti. Gal galite patarti ka nors.... jis mano pirmas vyras, su kuriuo mylejausi, nei karto nesu patyrusi orgazmo, gal del to... noriu pradeti intymu gyvenima, bet noriu myletis ne del reikalo, o kad jo norisi.... ar kam nors taip dar yra buve....????

    baliutavicIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    visiskai nesutinku su izabelija. as taip pat nejauciu jokio begalinio noro myletis. na ir ka? as savo vyra vistiek be galo myliu. sexas ir meile tai nebutinai yra tas pats. o nemanote, kad hormonai kalti cia gali buti? arba, moteru ivairiu yra. vienoms net vieno vyro neuztenka, nors jis ir liutas lovoje, eina i kaire ir i desine. o yra kurioms sexas nera labai svarbus. mano nuomone, cia hormonai atlieka savo juoda darba. as tai noreciau apie tai pasikalbeti su ginekologe, bet tikrai neisdrisciau mat esu kukli. gal kokiu tyrimu atliktu ir paaisketu visa priezastis.

    padraika

  2. 3

    mes su vyru pirma karta po gimdymo pasimylejome jau po 3 savaiciu. bet, kadangi man kirpo, tai siek tiek skaudejo. bet po to jau viskas gerai buvo.
    neisivaizduoju, kaip galima nenoreti myletis su savo vyru. nebent jei jo nemyli. juk reikia galvoti ne tik apie save, bet ir apie ji. nebent nebijai, kad jis prades "eiti i kaire".
    o del mylejimosi "is reikalo", tai, mano manymu, yra neteisinga. jei jusu vyras jus myli, tai jam turetu rupeti ne tik jis pats, bet ir tai, ka jauciate jus. o gal jis is tu vyru, kurie neklausia, kaip jautiesi? tada pati su juo pabandyk pasikalbeti, paaikinti jam, kad negerai jautiesi del to, kad su juo nepatiri orgazmo. gal pagaliau prades stengtis ne tik del saves :)

    Yuki

  3. 2

    Oi ir as tą malonumą patyriau tik tada kai nustojau maitinti MP o maitinau iki 1metuku ir 5 men. paskui dar tulžį išoperavo tai su malonumu pradejau myletis galima sakyt praėjus pusantrų metų. Brolienė ir išmaitino sūnų panašų laiką ir mylėtis su vyru savo noru pradėjo panašiai kaip ir aš. Sakoma, kad maitinančiai savo pienu yra pakitusi hormonų veikla, abi visą tą laiką nesirgom. Sulaukus mėnesinių po kelių mėnesių atsirado kartą į mėnesį jau noras pasimylėt, tad pamažu susistatė viskas į vietą. Manu po poros metų daugumai sugrįš viskas į vietas.

    rasarockina

  4. 2

    Jei negeidi savo vyro, vadinasi ji laikas keisti.
    Jei seksas tampa tik atidirbinejimu, santykiai eina i pabaiga.
    Jokie zaidimai,sekso atgaivinimai cia nieko negelbes,jei tai darysi,tik tam,kad vyrui itikti,o ne del saves,butent sio vyro noredama,geisdama.
    Ir nesvarbu kad yra bendri vaikai,kuriuos tam kad pagimdyti reikia tiek atkentet diskomforto.O tu vaiku "kaltininkas" tavo pacios pasirinktas vyras.
    Kad esi mama,tai nieko bendro neturi su meile vyrui.
    Kurios,tavo atveju siai akimirkai jau nera.
    Nereikia svea apgaudineti.Kuomet is vienos puses garsiai rekiama,taip as ji myliu,jis mano gyvenimas...
    Tai zinok,myleti be sekso neimanoma!
    Tai sako tik tos moterys,kurioms paprasciausiai patogu ir saugu buti salia pasirinkto vyro.
    Taigi teks pripazinti,jei negeidi,bet patogu
    .Tada atlikinek parega sukandus dantis,arba palik ji,ir neapgaudinek.Turi jam pasakyt ,kad jo negeidi,o ne meluot apie skaudancia galva.
    Kam melu ir jam gadini jo intymu gyvenima?
    Negali but savanaude,visko reikalauti,ir pati nieko neduoti.
    Maisto gaminimas,ir sluota rankose,tai ne meiles israiska.O tik saves apgaudinejimas.

    Anonimas

  5. 2

    Man tik po gimdymo dar noras buvo, nes buvau issiilgusi normalaus sekso, ne su pilvuku kai esi, bet va dabar isvis noro nebeliko...Vyras jau nepatenkintas tuo, nes vis man galva skauda, as pavargau, vaikas dar nemiega, nu tukstanti priezasciu susigalvoju, kad tik nereiketu myletis, neisivaizduoju ka daryti, galvoju gal cia salutinis kt poveikis...O gal jau atsibodo, nes orgazmo niekada taip pat nepatyriau, o po gimdymo malonumas dar labiau sumazejo, kartais net jauciu skausma mylintis, kai slapimo pusle sustreikuoja, kadangi turejau stipru slapimtakiu uzdegima po gimdymo, tai vargstu lig siolei.:-( Visai nepanasu i mane iki gimdymo.

    Anonimas

  6. 1
  7. 1

    tikuos ir man taip nutiks kaip kad nustosiu maitinti viskas griz i savas vietas:)

    baliutavic

  8. 1

    Buna ir taip , kiekvienai savaip organizmas sureguoja .

    Spinduliukas

  9. 1

    na jis zino kad man skauda, labai sunkiai ispradziu jis mane ieina tokia kaip siena yra, na reikes bandyti td visokiausiu dalyku.... nes noriu kad viskas susitvarkytu......

    baliutavic

  10. 1

    o jusu vyras zino, kad nieko nejauciate, ir mylites is reikalo??

    tikmama