• 9ats.

    Kudikis nevalgo vaisiu, kaip jam isiulyti?

    kaip manote juk slyvos isties gerai mazyliu viduriukams bet ji ju nevalgo, bet juk saldyt cukrum turbut negalima?? taip pat ir su kitais vaisiais kazkaip sunkiai mums sekasi megsta tik banana, vysnias kurios skaiciau, kad kietina viduriukus ir arbuza, ka dar jei pasiulyt aisku norisi kur maziau chemijos:) patarkit aciu:)

    kotrynaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    arbuzo geriau venkite arba nepadauginkite, nes kaimynu mergaite(10men) neseniai i ligonine papuole, slyvas duokite pirktines HIPP ar kt, jas tikrai valgys, yra ir be cukraus.Tresnes tinka uzkietejus viduriams, nuo mazakraujystes, vysnios mazina rugima zarnyne, serbentai skatina zarnyno veikla,sugeria nuodus, ypac juodieji.Tinka uzkietejus viduriukams. Agrastus pataria tik nuo 5metu(nes nesukramto luobeles),o rugstis skatina akmenis.Rabarbarai tik kompotams ir sriubai, vaikui zaliu neduokit del silpnu inkstuku. Gervuoges(pernokusios) tinka uzkietejus viduriams. As is turimu vaisiu padarau kose, idedu varskes ar joguto ir dar HIPP sausainuka itrupinu.Vaikui labai patinka.

    vinipukas

  3. 2

    Gali pabandyti duoti pirktines slyvu tyreles, maniskis jas labai mego, o tikru slyvu nenorejo valgyt, tai maisydavau jas su persiku arba bananu, kad skaniau butu ir valge kuo ramiausiai. O cukraus tikrai nereikia.

    Agne

  4. 1

    Vaisius gi mėgsta vaikai... Aš gremždavau pradžioj - tai labai mėgo

    Auksare

  5. 1

    pabandyk sumaisyti vaisius...

    daina

  6. 1
  7. 1

    Pirktinese slyvu tirelese yra cukraus, jei nori kad viduriukai laisvesni butu gal pamegink morku sulciu svieziai isspaustu :) na maniske ju nelabai nori bet kelis sauksiukus sugirdau. Arba dek slyvu i kose, gal patiks :)

    sarbal

  8. 1

    nebandziua bet gal reiks nes bananas jos nr 1 :) o jis tikrai kazin kietina viduriukus ar tai tik mitas:)) ir gali but kad pirktine patiktu reiks pabandyti aciu uz ats:)

    kotryna

  9. 1

    o ar bandei maisyti banana su slyva?gal jeigu labai megsta banana ims ir maisyta ji su slyva?:)

    Doviliuke