Atsakymai

  1. 3

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    yadaterumaku

  2. 3

    7kg nukrito kai operavo apendiksa :D

    Robertele

  3. 3

    apie 10kg, sportavau mazai valgiau ir kas menesi kelias dienas nevalgydavau

    Star_blue

  4. 2

    *raima*, tai tavo nuomone, suaugusi moteris privalo buti apvaliu formu? na, man tai nera grazu, man patinka liekna figura. niekada nepatinko itin moteriska figura. Taivane, kur gyvenu, dauguma merginu yra tokios lieknos, kad Lietuvoje tokias iskart palaikytu anoreksikemis. Tai ten jauciuosi kaip kiaule, po to, kai priaugau svorio. Ir pati sau tokia ziauriai nepatinku. Nuo ankstyvos paauglystes svajojau buti liekna, viska isbandziau, pagaliau pavyko, o dabar ir vel stora! :') ...
    Beje, jau rasiau, kad mano ugis yra tik 165cm., tai 45kg. yra beveik idealu. Kai tiek sveriau, atrodziau tikrai graziai, ir gerai jauciausi.

    *sandritu...*, manau, daug skirtingu merginu/moteru gali skirtingai atrodyt, nors ju toks pat ugis ir svoris. Kai sveriau 45kg. tikrai neatrodziau sudziuvus, atrodziau normaliai. O dabar tikrai esu stora, ir ne viena as tai pastebiu :)

    Yuki

  5. 2

    O!Yuki, 45kg. suaugusiai moteriai ar tai normalu??nors jau 50 ir tai dar ziurint koks ugis?koks kuno sudejimas ir t.t pagaliau ar svoris svarbiausia?as priaugau apie 10kg. (nuo 50 iki beveik 60) prie tu paciu apimciu.(klubai 92-63 -92 )isliko tos pacios kuno formos, ta pati dzinsu ismiera, bet svoris pakito:)

    raima

  6. 2

    -20kg po gimdymo, nieko nedariau, patys krito :)

    Smillgele

  7. 2

    specialiai niekad nesilaikiau dietu ilgalaikiu, tik gyvenimo iššūkiai geriausiai palieklina liemenį, nuo įprasto svorio yra kritę ir 10 kg.

    Rugsėja

  8. 2

    18kg per beveik 7men. pradzioj valiaus organizma skysciais (naturaliom namie spaustom vaisiu ir darzoviu sultim (pvz morka obuolys burokas salieras), kefyru, ir naturaliais sultiniais be druskos - 10dienu kazkur, nors nukrito tik 3.5kg jei pamenu, bet cia buvo "varikliukas" uzvedes svorio kritima, nors anksciau nepadejo jokie svorio metimo budai man), sportavau namuose kasdien, ir taip siltasis sezonas buvo, dqaug laiko sus sunum leidau lauke... dar masazavausi vakuuminem taurelem, visa laika valgiau mazai, liesa maista, nevalgiau miltiniu kepiniu, kepto riebaluose maisto (jei kepdavau rinkdavaus grili), majonezo, bulviu, jokiu padazu, saldumynu, skysciaudama negeriau alkoholio, paskui stengiausi vengti, bet isgerdavau alaus ar vyno retkarciais. valgydavau tuo pat metu, vakare nevalgydavau, ryte visada grudu kose, pietum liesa mesa ar zuvis su zaliom darzovem, vakare nebent vaisiai (ne bananai ir ne vynuoges). tai nuo 84kg nupurciau iki 66, bet dabar priaugau nes "atsileidau" visiskai del tam tikru aplinkybiu, bet kadangi ateina nauji metai, iprotis kazka sau pasizadeti, tai pasizadejau vel aktyviai judeti, itin sveikai nedaug valgyti ir tt nes turiu jau 5kg pliuso per menesi laiko, nors mano ugis 178 tai nesu labai "apkiaulejus" :)

    Anonimas

  9. 2

    *ema123*, mano ugis tik 165cm.

    Yuki

  10. 2

    atsisakiau duonos ,bulviu,bulkuciu ir kt,numeciau 15kg per puse metu

    Anonimas