Atsakymai

  1. 4

    Kaip ir nieko nedariau.Buvo darytas PC, tai iskart ir norint pasportuot,ir minimaliai negalima.Gyd.sake susilaikyt bent pusmeciui.Bet as prdejau po truputi daryt ivairius pratimukus jau nuo 4men.
    Na o sportavau,ne tam kad svori numest,o kad tiesiog fizines savybes pagerint.Iki gimd.buvau priaugus 20kg,o i savo pradines formas savaime grizau po 6men. Pati niekados nebuvau linkus priaugt savorio,tad ir nieko del to nedariau.

    Anonimas

  2. 3

    vaiksciojau i kluba sporto pora menesiuku,dariau manksteles namie,po 18h nevalgiau ir nevalgau iki siol:-)

    ABMamyte

  3. 3

    Nieko ir as nedariau. Po 11 men sveriu tiek pat kiek pries gimdyma. Taciau pilvo jau nesumazinsiu, nebent plastine operacija daryti.

    Anonimas

  4. 3

    oi erika1 nenusimink,nematot kaip as atrodau baisu!prie gimdymus turejau tobula figura stangru uzpakaliuka grazu pilvuka,visi pavydejo man figuros o dabar baisu subine:d isplerusi issistrijojusi pilvas nesusitraukes,nu ziauriai,bet dabar susigriebiau ir kiek imanoma meginsiu susigrazint ka praradau

    zaikiuks

  5. 3

    Nieko, pora atsilenkimu, bet po gimdymo nugara skauda tai neistveriau, bent man neimanoma susigrazint figura butu, nes ir po kelis vaikus pagimdziusios mamos atrodo geriau nei as, dar nemaciau nei pas viena tokiu striju kaip pas mane yra.

    Anonimas

  6. 2

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    komnata

  7. 2

    pradejau rupintis figura tik nuo siu metu pirmos dienos, kaip ir buvau sau pazadejusi, praejus beveik metams po gimdymo.

    Yuki

  8. 2

    tarkim as tai nieko nedariau, tiesiog nevalgiau, nes nesinorejo, numeciau apie 20 kg per du menesius

    Esta

  9. 2

    sportas ir suderinta mityba,bet dar nepavyksta gristi i buvusia figura,kazin ar pavyks iki galo:)

    Rakolina

  10. 2