• 17ats.

    Sendien isejo gleiviu kamstis, su kiek cm atsiverusiu gimdos kakleliu guldo ir nebepaleidzia namo?

    Sveikos, man 39 sav ir 2 dienos. Sendien isejo gleiviu kamstis man,kaip suprantu, buvo rusvos spalvos isskyros su kraujingom priemaisom, truputi maudzia pilvo apacia,pasiskambinau ginekologei pas kuria gimdyt tariausi tai sake atvaziuoti rytoi apziurai, noreciau suzinoti tarkim jeigu man bus atsiveres gimdos kaklelis tai su kiek cm jau yra tikimybe kad nebepaleis namo o guldys ? Aciu.

    CristallePasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    yuki tikrai ne,as su 2cm vaiksciojau dar pora savaiciu geru,o prasidejus skausmams nuvykom i ligonine buvo tik 3cm ir liepe vykt atgal namo.Bet teko grizt atgal po poros val.Taigi nuo daktaru ir pacios busimos mamos savijautos priklauso

    Anonimas

  3. 2

    na, gal Lietuvoje kitaip

    Yuki

  4. 2

    Tai jau ir laikas ruostis su tiek savaiciu i ligonine,net jei gimdos kaklelis ir nebutu prasiveres. :)
    Guldo nebutinai del kaklelio atsiverimo,tai daug reiksmes neturi,kuomet vaikelis pasiruoses jau isvysti pasauli.Nes cia daugiausia reiksmes tures paciu saremiuku eiga, daug kam buna ir kirpt reikia tarpviete gimdymo metu,tai kiek ten ko atsivere dar nerodiklis.
    buna stop vidury eigos,ir saremiukai dingsta.. labai individualu,pagal situacija ,kiekvienai mamytei ner jokiu taisykliu ar normu.
    Tai sveikinu,sekmes tau pasimatyme su leliuku.Viskas bus ciki!

    Anonimas

  5. 1

    ir savaite laiko pravaiksciojau

    tikmama

  6. 1
  7. 1

    Ko gero guldys jau jus. Sveikinimai :)

    Ganešas

  8. 1

    Man kamstis isejo 39 sav, vis laukem prasidedanciu saremiu, nes ale jau greit gimdydiu, 42 sav tik pagimdziau ir tai skatino, nes mazius dar butu sedejes, jokio skausmo nebuvo, iki tol vaiksciojau su 3 cm atsiverimu.

    Anonimas

  9. 1

    mane su 4 cm isleido nes nebuvo jokios reguliarios gimdymo veiklos o ir kamstis nebuvo isejes. manau gydytojas tiksliai ivertins jusu bukle ir ne nuo cm kiekio priklausys ar isleis ar ne o nuo leliuko ir jusu savijautos.

    arcita

  10. 1

    ryt jau guldys jus, as su 2cm vaiksciojau gal tris savaites, paskui kamstis isejo po truputi ir poryt jau pagulde, nuvazevau su nubegusiais vandenim :)

    Sveikinu :)

    Adri