Atsakymai

  1. 7

    as su pirmu nestumu gerdavau daug kmynu arbateles tai pienuko turejau iki4men ,o su antru nestumu geriu kmynu arbata o priespienis net neina dar.tai nezinau gal reikia pakeisti kazka.labai noreciau pati maitinti savo mazyle :)

    deimantina

  2. 4

    svarbiausia naudot kuo daugiau skysciu,o ypac geriamo vandens.tuomet pieno gamyba nemazes

    sheelsi

  3. 4

    kad geriu to vandenelio be nieko jis man nepadeda :(

    deimantina

  4. 4

    kazka girdejau apie (mama tee )arbata ar kuri nors gere sia arbata??

    deimantina

  5. 4

    tikrai nueiciau i IKI parduotuve jei gyvenciau lietuvoje :) bet mes gyvename anglijoje :(

    deimantina

  6. 3

    As vienoj arbatos parduotuvej,nusipirkau spec arbatos maitinancioms.i jos sudeti ieina raudonoji arbata,verbena,melisa,vaistine verbena,kmynai,anyziai,pankoliai ir bazilikas.Viena diena ta arbata man skani,kita-nelabai.Bet pienuko tikrai turiu pakankamai.
    Cia,manau,kiekvienai,skirtingi dalykai padeda;)Bet isbandyti viska verta;)

    rimrem

  7. 3

    skaiciau kad ka begertum tai neturi itakos pieno gamybai,o as gerdavau kmynu arbata,o va vienai draugei sake gal ir sutapimas bet isgerus kakavos pieno upeliais atsirasdavo:)

    rujga

  8. 2

    daznai maityink ir labai norek,visa kita gryni mitai

    ervijota

  9. 2

    Yra kam padeda ir maitinancioms mamoms specialios arbatos ir pienas didina krutyse kieki pieno, kakava kitoms daugina piena, ar dar koks maistas. O kitoms pienas nedaugeja ir tiek, gali valgyti ar gerti belenka. Reikia viska bandyti ir ziureti daugeja pieno ar ne.
    As kol kas pieno turiu daug o jei isgeriu karves pieno nors puodeli tai jau turiu savo piena nutraukti, nes pradeda skaudeti krutis ir bega, tai taip visus rubus perslapciau jei nenutraukciau.

    Erika_P

  10. 2

    As pati pusmeti maitinau ir tai primaitindavau misiniu, tai pasakysiu,kad ka nori daryk,nors ir kibira tu kmynu,halvu,pacio vieno,vandens gerk ar valgyk, nu nesigamina kiek reikia ir tiek...Sako noras reikalingas, geras naminis mikroklimatas ir pan.....nieko man netruko....tik pienuko.Stiprybes! Ir jei nemaitinsi,nesikrimsk labai.Uzaugs ir be pienuko,tik mamytei sunkiau...bet ko del savo Angelo nepadarysi....

    gintarep