• 17ats.

    kudikis uzmiega su buteliuku

    kaip manote ar is ties negerai kad kudikis uzmiega maitinamas(su buteliuku)?anot specialistu kad vaikai kurie iki 3-5 metu uzmiega su buteliukais neretai slapinasi i lova? gal kas susidure ir gali tai paneigti

    kotrynaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as ir nesukciau sau del to galvos, vaikas uzmiega o neverkia... kaip uzmiega prie kruties zysdamas taip ir is buteliuko valgydamas, nematau ce nieko blogo :)

    kristale

  2. 2

    3-5 metu vaikui dar duodate buteliuka? Skaiciau, kad patariama pradeti atpratinima nuo mazdaug metu ir mokinti naudoti puodeli ta specialu maziems vaikams.

    Erika_P

  3. 1

    maniskis senai jau neuzmiega begerdamas,isgeria,issivalom dantukus ir tada tik uzmiega

    ruta26

  4. 1

    Maniski visuomet bevalgydamas uzmiega ir man nesvarbu kolkas kas kiek laiko slapinasi ir seip manau,kad tai netiesa

    ikmeskute

  5. 1

    mano mazyle taip pat uzmiega tik atsigerusi pries miegeli...

    daina

  6. 1
  7. 1

    gaila,kad Elegancijos patarimus tik dabar perskaiciau,kai jie mums jau neaktualus...

    gintarep

  8. 1

    Savo pirmuosius vaikus pati maitinau labai trumpai, o paskui - viskas iš buteliuko. tai būdavo paguldai ant šono, po buteliuku merliuką padedi, kad laikytų buteliuką, ir taip vaikutis valgo. Aišku, neišeini jo vieno palikusi, bet vis ranka laikyti nereikia. Kaip dėl šlapinimosi dažnumo nieko nesu girdėjusi. Tik teko daug skaityti, kad dantys vaikučių dėl to labai genda. Bet galiu pasakyti, kad mano abiejų vaikų dar nėra taisyti dantys, nors su buteliukais užaugo abu.

    elegancija

  9. 1

    Manasis irgi kartais uzmiega maitinamas, bet ne visada, negirdejau apie tokius gandus, kad gali slapintis jei uzmiega su buteliuku... Tiesa sakant netikiu.

    Indruke

  10. 1

    Skaičiau knygoje, kad griežtai draudžiama palikti kūdikį jei jis geria pienuką, kūdikis gali užsprinkti, geriau nerizikuoti.

    ernesta3