Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Vyras dalyvavo abiejuose gimdymuose ir abu kartus buvo pats laimingiausias,sakydavo toks jausmas jog skraidau debesimis ir nejauciu nei rankyciu nei kojyciu.
    Smagu ir moteriai kai jos vyras ja palaiko padrasina ir nebijo stovet salia.

    Ermita

  3. 3

    dalyvavo, man jo tada labai reikejo, ir dziaugiuosi kad jis buvo salia, ramino ir drasino.

    simute

  4. 3

    mano vyras taip pat dalyvavo, per tuos 9 menesius visada kartojo, kad nezino ar daltvaus, o kai atejo ta minute, tai net nesudvejojo. o jau kai gime musu mergyte apsiverke is dziaugsmo ir pasake, kad jam labai manes gaila, nes man skaudejo :) padejo labai brangusis :) ir as tik visom keturiom UZ, kad tik dalyvautu :)

    shirsyte

  5. 3

    tikrai saunuoliai tie vyrai kurie taip isdryso padaryt.ir dabar as galiu teikt tai nera baisu.aisku kaikurie alpsta nes ten itampa momentu buna .bet tai istvert reikia drasos ir kantrybes.

    vyras

  6. 3

    sandritu pritariu tau as pats dalivavau.ir tas jausmas keistas ,neapsakomas :)

    vyras

  7. 2

    mano vyras su manimi buvo kartu visa laika ligonineje, iki gimdymo, per gimdyma, ir po gimdymo. gimdymo metu mane ramino, matesi, kad ir pats jaudinasi. virkstele nukirpo, tada sunu ant ranku palaike, be galo laimingas atrode :)
    tikrai nesuprantu tu, kurie atsisako dalyvauti savo vaiko gimime.

    Yuki

  8. 2

    Visa nestuma nenorejau, kad vyras dalyvautu gimdyme ir jis nereiske didelio noro, bet kai nuvykome i ligonine sesele klause ar vyras dalyvaus tai jis ir sutiko. padejo man viskuo kuom galejo, visada buvo salia, kai isveze cezariui tik tada ir pasitrauke. labai man padejo antra karta taip pat dalyvautu ir as pati noreciau, kad jis butu. saunuoliai, kurie palaiko savo moteris :)

    Coliukas

  9. 2

    Oi lb dziaugiuos, kad visus saremius iskentejome kartu, lb palaike mane. Visada busiu jam dekinga uz tai. O kai galiausiai cp dare jau lauke laukiamajame.

    mari25

  10. 2

    Mano vyrą reikėjo labai nuteikti, kad dalyvautų. Bet kai atėjo ta minutė, mačiau ir jaučiau, kad tikrai bus šalia, visą gimdymą jutau jo paramą ir rūpestį mūsų šeima, džiaugiuosi, kad dalyvavo. Ir jis pats sakė, kad jautėsi neapsakomai :-)

    niurka212