Atsakymai

  1. 3

    Yra du tradiciniai pagrindiniai paprastųjų ir pėdų karpų šalinimo būdai. Pirmas: paprastosios ar pėdų karpos veikiamos rūgščių preparatais; antras: sveikatos priežiūros specialistas gali šalinti karpas chirurginiu, lazeriniu, prideginimo arba krioterapijos (šaldymo skystu azotu) metodu.
    Namų sąlygomis galima naudoti antros kartos preparatą Wartner®, kuris puikiai naikina paprastąsias ir padų karpas. Tai patikima ir saugi priemonė, atitinkanti gydymo įstaigose naudojamą skysto azoto taikymą. Wartner® karpą užšaldo. Po šaldymo susidaro pūslė, kuri džiūna ir karpa paprasčiausiai iškrenta. Wartner® yra veiksmingas ir greitas, pagrįstas šaldymu karpų šalinimo metodas atliekamas namuose, kurį lengva naudoti.
    Šiuo metu Lietuvos vaistinėse jau galima įsigyti ir Wartner Pen® trichloracetinės rūgšties gelio (TCA gelis) pieštuko karpoms, kurio pagalba visiškai be skausmo tradiciniu šalinimo rūgštimi būdu galima pašalinti karpas. Wartner Pen® paprastųjų ir pėdų karpų šalinimo pieštukas yra medicinos priemonė skirta paprastųjų ir pėdų karpų šalinimui. Pieštuko aplikatoriaus sudėtyje yra naujas labai koncentruotas karpų šalinimo gelis, sudarytas iš tradicinių rūgščių. Gelis skatina ląstelių regeneraciją, o tai sukelia odos lupimąsi. Dėl to susiformuoja nauja sveika oda, o karpa susitraukia ir išnyksta.
    Jei norite pašalinti karpas, kurių skersmuo yra didesnis nei 7,5 mm, kreipkitės į gydytoją.

    Yuki

  2. 2

    Ejau i kosmetologijos kabinete nuejau du kartus uzdegino ir pranyko isviso sumokejau 12Lt

    liena

  3. 2

    Eikit i kosmetologini, tegul nudegins ir vargo nematysis su tepalais, risimais ir panasiai.

    Imbiere

  4. 2

    Galima su vaistais, galima prideginti arba lazeriu pašalinti. Su lazeriu efektyviausias, bet ir brangiausias būdas. Aš vieną kartą turėjau, tai pridegino, man padėjo.

    Lauryytte

  5. 2

    isdeginti, paprasykit vaistinei toki tirpaliuka karpoms ir pasveiksit ;)

    Esta

  6. 2

    Vaistinėj paklauskit, patars jums tikrai

    Ganešas

  7. 2

    as kazkada ant ranku ju daug turejau,tai mama pirko vaistus accetocaustin,jie tada apie 40lt kainavo,dabar gal jau kitokia kaina. ten tokia kaip rugstis,aplink karpa patepi kokiu vazelinu ar riebiu kremu kad nepazesti,o ta karpa su tais vaistais patepi,greit pranyksta. sekmes:-)

    daina

  8. 2

    vaistinese yra pirkti specialus piestukai karpoms,as pirkausi brangu apie 60lt.tai per savaite karpa nudege ir nukrito :)

    nežiniukė

  9. 2

    Na as tai naikinau su spec. vaistukais tik ju pavadinimo nebeatsimenu, nes jau seniai tai buvo...:) Manau, kad bet kuris odos daktaras/e pasakys kaip jie vadinasi...Labai greit isnyko...per kokias 4-5 dienas :)

    Mistikute

  10. 1

    Man ant kojos nykscio apacios buvo karpa tai vaistineje nusipirkau saldanciu vaistu jie kainuoja 60lt.Wartner. man padejo o vyras nuo ranku su jais pasinaikino karpas.

    Ermita