• 6ats.

    Kuriom teko rinktis sklypą nuosavo namo statybai: kas Jums buvo aktualiausia, į ką labiausiai kreipėte dėmesį prieš pirkdama žemę? Jei pasirinkote plotą už miesto - ar nesigailėjote, kiek laiko daugiau tekdavo sugaišti kelionėms gyvenant ne mieste, dirbant tą patį darbą ir pan.? Jei statėtės karkasinį namą, kokia buvo kvadratūra ir kiek Jums tai kainavo (be vidaus apdailos, komunikacijų privedimo, pamatų)? Kokia firma Jums statė KARKASINĮ NAMĄ?

    AnonimasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Turim sodyba. Ja vyras paveldejo. Ji toli, net 60km i viena puse nuo musu namu. Jei ten vaziuojam, tai jau kokiai savaitei ar dviems. Kelione brangiai kainuoja + dar maisto nemazai pirkt reikia, nes artimiausia parduotuve uz 9km.
    Zadam statytis ten nama, tik nezinia kada darbai prasides. Zadejom siemet kazka pradeti, bet siuo metu situacija su finansais prasta. Galvojom ir apie karkasini nameli, bet vyras bijo tokiu laiko nepatikrintu statiniu.. Sake, kad po kokiu 5 metu ji remontuot jau reiks. Plius prieziuros ir demesio reikia, o mums tas namas kaip poilsiui reikalingas, negalesim kas savaite atvaziuoti jo sildyti, kad dregme nesupudytu..
    Tad nutarem, kad mums geriau tinkamas butu blokinis namelis. Mazdaug apskaiciavo, kad jei pats statis, nesamdis jokiu firmu, tuomet plius minus vienodai kaina gausis ar statyt paciam ar pirkt karkasini. O jis, kaip pats teige, tai jis gali kokybiskesni pastatyti :)

    Imbiere

  2. 1

    namo dar neturim pasistatę, bet statysime rąstinį. Sklypą rinkomės pagal vietą, kad būtų patogu erdves išsiplanuoti

    Pabuciuok

  3. 1

    Statybom ieskok privaciu statybininku manau kaina bus zenkliai mazesne, ir pirmiausia rinkdamasi sklypa ziurek kad butu kelias, privaziavimas normalus ir komunikacijos :) jai bus prudelis tai imk su juo, nes kasimas prudo labai brangus

    Tetushis

  4. 1

    sklypa rinkomes uz miesto.atstumas tik 1km todėl laiko daugiau nesugaistam:) sklypa rinkomes kad butu gera vieta ir kaina padori! Na o namas pas mus nekarkasinis!

    Star_blue

  5. 0

    Manau geriau gyventi privačiam name nei bute . Ir pigiau ir kur automobilį pastatyti ir tt.

    Anonimas

  6. 0

    Man asmeniškai, buvo svarbus geras privažiavimas, ir kad būtų namų valdos paskirtis ir visos komunikacijos.

    Sofija