• 4ats.

    Pinigų siuntimas iš užsienio banko į lietuvišką banką. Ar yra koks nors skirtumas siunčiant pinigus: dar užsienyje paverstus litais ir tik tada daryti pavedimą į Lietuvą ir kitas variantas siunčiant užsienio valiutą į lietuvišką valiutinę sąskaitą ir tik Lietuvoje konvertuoti pagal esamą kursą? Jeigu konkrečiau tai būtų iš Norvegijos į Lietuvą (SEB bankas).

    Gal kažkas į kitą Lietuvos banką siunčiatės pinigus tai įdomu būtų sužinoti įkainius gaunant pinigus iš užsienio.. Ar priklauso įkainiai nuo siunčiamos sumos ir nuo valiutos?

    lydekaiteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Siunciant is uzsn i Lietuva yra keli budai, 1. Tai money wire transfer, praktiskai tai daroma paciam banke ir tau gaunant pinigeliai automatiskai konvertuojasi i Litus. 2 budas butu Tau savo banko saskaitoje atsidaryti dar viena saskaita norvegisku kronu, pvz prisijungtum per interneto bankininkyste ir matytum visas savo saskaitas. Pas mane SEB banke yra gal 5 saskaitos vienoje korteleje., taip keiciuosi pats valiuta. USD , EUR. Litais, Svarais. arba kitas variantas butu nk nedaryti, ir tiesiog gauti pinigai automatiskai konvertuosis i Litus, bet kursas gali buti zemesnis. Todel nuosirdziai patarsiu atsidaryti saskaita Kronomis savo SEB banko filiale.

    deiviokas

  2. 2

    Tai aš atsidarius tą sąskaitą, gaunu pinigėlius jau kurį laiką, bet dabar susimąsčiau... vyras siunčia kronomis, gaunu kronas tojevaliutinėje sąskaitoje ir pati konvertuoju internetinėje bankininkystėje, už visą šitą seb nuskaičiuoja man 35 Lt nepriklausomai kokia suma pervesta. Galvoju gal mažiau nuskaitytų jei iš karto Litais vestų. Nes tarkim jeigu Norvegijoje keiti Kronas į eurus ir siunti eurus į seb banko valiutinę sąskaitą tai bankas nuskaičiuoja tik 8 litus, nes EURAI. Dėl to klausiu kaip pigiau ;) Gal yra iš viso nemokamas koks siuntimas, kur LT bankai nenuskaičiuoja :D Nes dar Norvegijoje bankas už tarptautinį siuntimą nuima 30 kr... tai va ir susidaro apie 60 - lt už patį siuntimą. O kalbėjau su broliu jis iš Anglijos siunčia į LT banką tai per tą MONEY WIRE TRANSFER jis siunčia ir jam LT bankai nenuskaičiuoja nieko, tik tas tarpininkavimas kainuoja 4 svarus. Tai labai labai pigu.. O kaip čia su tuo MONEY WIRE TRANSFER reiktų susisiekti, ar galima iš Norvegijos į LT siųsti pinigus per juos? Kažin kokie įkainiai..

    lydekaite

  3. 1

    https://my.transfergo.com/lt/r/zkcy9t

    PIGUS IR PATIKIMAS BUDAS PERVESTI PINIGUS IS UZSIENIO I LIETUVA!!

    indriukass29

  4. 1

    Aš visada naudojuosi [url]https://transfergo.com/lt/how-it-works[/url] paslaugomis, paprasčiausia, saugiausia ir greita :)

    rusniukse