• 27ats.

    Kuo vaišinate netikėtus svečius?

    Gal laikote namie "atsarginę" šokolado plytelę ar dėžutę saldainių, tam atvejui, jei aplankys netikėti svečiai? O gal visada turite produktų šaldytuve, greitiems užkandžiams?

    GanešasSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3
  2. 2

    Kava ir dažniausiai turiu saldainių, nors dažniausiai svečiai netikėti atvažiuoja su vaišėmis, manau nemandagu atvažiuoti netikėtai tuščiomis ir dar kažko tikėtis :)

    safyra

  3. 2

    Sokolado ar saldainiu visada turiu.
    Bet as paprasta, netiketus svecius galiu pavaisinti ir savo ta diena gamintais pietumis, na nors ir sriuba :)

    Imbiere

  4. 2

    Suplaku žaliąjį ar migdolinį kokteilį, išverdu kavos, arbatos, jei ką saldaus turiu, ištraukiu, sūrio papjaustau. Per galvą tikrai nesiverčiu.

    marcipana

  5. 2

    siulau nueit i kavine.as apmoku saskaita:)

    raima

  6. 2

    Stengiuosi visada turet ar saldainiu , sausainiu

    Mazute

  7. 2

    mes kaip ir dauguma tikrai nemegstam netiketu sveciu, nes neduog dieve su chalatu busiu, ar nesusitvarkiusi namu, kas dazniausiai pas mus lankosi tai jiems yra paskuta, kad visada pranestu kai rosiasi atvykti., tai labai retai buna netiketu sveciu.

    tikmama

  8. 2

    ka turiu tuo ir vaisinu, na pas mus prie pat namu parduotuve, jei nieko skanaus neturim tuoj pat kazkuris nubegam ir nuperkam.

    tikmama

  9. 2

    Nemėgstam nekviestų svečių, todėl dažniausiai tokių ir neturim, o jei turim jie patys pasirūpina saldėsiu.

    Apela

  10. 2

    vaisinu tuo , ka tuo metu surandu saldytuve. Specialiai niekada nelaikau kazko butent ''netiketiems sweciams''., pas mus visada visi ispeja jei atvaziuoja, kad nebutu taip, jog kukuos prie duru, nes namie nieko neras

    Pingvin