• 23ats.

    kodėl vyrai taip geria ?

    pažįstu viena kaimyna,jis jaunas apie 35-37m..ir jis kiekviena diena jei negirtas,tai išgerias.Tai kaip suprast,jis jau alchogolikas,ir be alaus ar degtines 0,50gr.negali gyventi ??? beje turi ir žmona ir vaika,bet geriau jam su draugais prie parduotuves gerti ? tai kodel seis laikais vyrai taip geria ?

    nežiniukėVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Liudesio, nuovargio, nusivylimo

    liena

  2. 2

    as manau kad tai yra moraliskai paveikti zmones,sunkumai,pinigu stigius,gali but ir spaudimas is artimu zmoniu..nzn cia daug kas gali but.nevisi istveria problemas savas.todel jamasi lengviausia buda.gerimas.kaip sakoma alkoholis kaip brolis ,:D paguos ,nuramins bet tai nera iseitis,mano nuomone tai :)

    vyras

  3. 2

    Liudesio, nuovargio, nusivylimo

    liena

  4. 2

    jo deje, daug tokiu mano puskes vyras du vaikai vos 30jam o dirbt niekur nepadirba o va gert tai kone kieviena diena

    vejune

  5. 2
  6. 2

    ši liga tikrai ne vien vyrams limpa, bet ir moterims. skaičiau vienoj psichologijos knygoj, kad geria ir rūko daugiausiai tie, kuriuos motinos mažai maitino ar visai nemaitino krūtimi, čia paremta stebėjimu metodu.
    yra daug priežasčių, manau, daugelis yra psichologinių, kaip nemokėjimas spręsti savas problemas, jaučiamas nepilnavertiškumas, bei trūkumas savikontrolės arba tiesiog nelaimingi žmonės...

    axsta

  7. 2

    Mano pirmas vyras ligonis buvo, kas dien alus buvo reikalingas, o savaitgaliais iki zemes graibymo. O gere nes taip norejo tipo atsipalaiduoja po dienos darbo ir savaites darbu. Bandem koduot, negere du metus, bet issikyriau nes pamaciau kad ne vien alkoholyje beda buvo, tiesiog zmogus tinginys ir netvarkingas. Dabr gyvena su kita moterim, tai gereia be saiko, pragere darba, teises prarado zodziu kuo tolyn tuo blogyn. Manau priezasties gert ne visada reikia, va ima zmogus sau leidzia, o paskui tampa iprociu.

    rasarockina

  8. 2

    tarkim mano neger, nebent po viena buteliuka alaus, sidro, niekada neprisigere iki zemes graibimo..

    Esta

  9. 2

    Nebutinai tik vyrai taip geria. Yra ir moteru, kurios pastoviai su kvapu vaiksto. Alkoholizmas- didele liga. Ir gydyt reikia alkoholika kuo anksciau, nereikia laukti kol nosis pamels ar kepenys sustreikuos..
    Turiu as kaimyne. Lyg normali is veido, pasipuosusi vaiksto, 3 kambariu bute gyvena, turi pastovu darba. Beda, kad vis lekia i parduotuve ir degtines buteli perka. Einant namo, jei virtuves langas pas ja praviras- jau zinau, kad ji geria..

    Imbiere

  10. 2

    Neisivaizduoju tam rimtos priezasties, taip pat pazystu vyra turinti seima. Jis bedarbis sedi tik skolose ir anstoliuose, kuriu issimoket neturi uz ka. Bet isgert pinigu visuomet randa... Baisu

    Whisper