• 14ats.

    Kaip dirbti su zmogum kurio nemegsti?

    pamainoje dirbu su moterim tiksliau net su dviem, kuriu negaliu pakest, jos pletku maisai, is muses drambli gali padaryt... nezinau kaip dirbti kartu, ar sukandus dantis, ar eiti i kita pamaina.... nebendraut neiseina, nes darbas tas pats... o as i jas net ziuret negaliu. ar jums taip buve, kad privalot bendraut su zmogum kurio nemegstat?

    kristaleSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    darbo del tokiu zmoniu tikrai nekeisiu, norejau iseit i kita pamaina, bet is kitos puses galvoju kodel turiu suteikti joms malone ir iseiti, o jei ir ten susipyksiu.. neprilakstysiu taip, butu jos mano amziaus as joms pasakyciau, bet negaliu is pagarbos... nors jau mano kantrybes taure beveik pilna... vis isgirstu is kitu zmoniu ka nors negirdeto apie save... net nesuprantu, kodel jos taip ant manes supyko... :D gal kad geriau dirbu, nors jos jau 30 metu ten dirba o as 5 metus.. gal pavydas, kad as vis ju akiratyje :D nezinau, bet dabar net nesinori jau eit i darba, nors... pagalvojus kaip tik reikia eit ir nervuot

    kristale

  2. 3

    buvo pas mane ir tokia situacija,tai ejau i darba kaip i pragara,o namo gryzdavau visa pikta,nepatenkyta.bet darbas lieka darbu,tai teko dirbti ,kol truko kantrybe ir isejau i kita darba.jei turit galimybe keiskit darba,arba prasykit i kita pamaina.

    nežiniukė

  3. 3

    buvo,kai dirbau,pasibarem gan riebiai,o paskui isvis nesikalbejom,gal eitu i kita pamaina pasiprasyti

    ruta26

  4. 3
  5. 3

    Nekreipk demesio ir viskas.

    liena

  6. 2

    Kristale viskas bus gerai parodik kas ten virsininkas :D

    kristulele

  7. 2

    Jei yra galimybė, pakeiskit pamainą. Bet geriausia nekreipti dėmesio

    Ganešas

  8. 2

    Siūlyčiau bandyti eiti į kitą pamainą, nes darbas su nemėgstamu žmogumi sukelia neigiamas emocijas, o tai atsiliepia ir namiškems, ir darbo kokybei. Jeigu nėra galimybės eiti į kitą pamainą, tai susigalvoti kuo daugiau darbų dirbant ar reikalų, kad kuo toliau nuo to žmogaus būti ir kuo mažiau bendrauti.

    Lauryytte

  9. 2

    Turiu viena kolega, kurio nemegstu. Tiesiog stengiuosi su juo bendrauti tik butiniausiais klausimais ir tiek.

    Isnykstanti

  10. 2

    bandau nekreipt, ir negalvojau, kad esu tokia izeidi. eidama i darba vis sakau ai dzin tegul sneka davatkos.... bet kai ka nors isgirstu kraujas uzverda.... brrrrr..... norisi eit i paaugliskai duot i nosi :D

    kristale