• 6ats.

    Mielos mamytes labai prasau padeti,atsakyti i man labai svarbu klausima!

    Auginu 6 metu dukryte,be galo ja myliu,su ja bendrauju visad labai graziai,visad paklausiu kaip grysta is mokyklos kaip praejo diena,ar viskas gerI,pietukus paruosiu,kad tik butu silti ir jai patiktu,labai ja myliu ir sirdis tiesiog kraujuoja,kad ji visai manes neyvertina,ir uzeina jai tarpais daznai tiesiog kazkoks pamisimas,bendrauja labai siurksciai,vos ne kaip su siuksle,islieja savo pykti,ir apsisukusi vel labai maloniai kalbasi,mamyte ar gLi,myliu tave ir t.t labai sekina jos toks elgesys nezinau kaip kalbet ka sakyt ,jau taip pavargau ne tas zodis:( prasau mamyciu tu atsakymo kurios su tuo susidurete! Aciu

    gintarevilte6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Tavo mergyte dar maza,gal nesupranta,kad iskaudina mamyte.Turi buti stipri ir jei tu ja is tikruju myli,viska iskesi ir islauksi.Kartais vaikams reikia laiko,kad suprastu,kad ivertintu.Juk ji bendrauja su kitais zmonemis,buna kitoje aplinkoje,susikaupia pyktis.Bandyk vadovautis principu:daryk gera kitam ir nelauk to paties sau.Vaikai anksciau ar veliau ivertina mamos geruma.Pykcio priepuoliais neatsakyk jai tuo paciu.Labai sunku,bet bandyk sypsotis,prieiti ir apkabinti ja,ramiai kalbek.Jei nepavyksta,tiesiog ramiai iseik is kambario,leisk jai pabuti vienai,nusiraminti.Bandyk suprasti ja,kas ja neramina,kalbek su ja,juk tik tu ja geriausiai pazisti.
    Man taip pat kartais buna ziauriai sunku,kai mano vaikai atsako grubumu i geruma.O turiu as ju penkis.Bandau nepykti ant ju ir laukti.Kartais jauciu,kad aplinka,draugai,ypac paauglystej daug stipresni uz mane.Pasiima mano vaika.Bandau kovoti ir kartais reikia keliu metu...Viena savo vaika istraukiau is baisios alkoholiku aplinkos,dabar dziaugiuosi juo.Bet tiek reikejo kenteti.Vaikai turi gyventi savo gyvenimus,daryti savo klaidas ir suprasti patys.Nors mamoms kartais buna zveriskai skaudu.

    vilem

  2. 2

    gal buvo ji maza barta ir iskaudinta, todel pasamonej lieka ir viska pakartoja, nes musu vaika kada iskaudina seimos narys, tai jis po kiek laiko ta pati jam pasako, o suauges tada stebisi is kur ismoko ir pamirsta, kad pats taip dare. Vaikai juk tevu veidrodis, jie viska kartoja. Manau vaikui svarbiau apkabinimai, geri zodziai nei skanus pietus.

    vinipukas

  3. 2

    Nieko labai keisto, vaikai auga ,ju nuotaikos svyruoja , jie dar nesupranta savo emociju ir ju nevaldo. Reiketu mamai pakenteti ,pasitengti nekreipti demesio i blogas vaiko emocija,o pasidziaugti gerom, pagirti.
    Mano patirtis su paaugle mergaite irgi buvo sudetinga..Net labai, nebesuprasdavau kas prie ko, is kur tiek pykcio pas vaika.Praejo. Tikrai isaugo.
    Turekit kantrybes. :)

    Linute39

  4. 2

    mano sunui dabar 5 metai bet buna irgi uzeina pykcio priepuoliai, tai as su juo atsisedu ir ramiai pasakau kad man toks jo elgesys nepatinka, kad man labai skaudu is jo girdeti nemalonius zodzius. tiesiog ramiai be pykcio ir nuosirdziai issakau savo nuomuone.kalbu kaip su suaugusiu o ne kaip su vaiku. tada kazkaip jam praeina durnoji apkabina ir sako kad daugiau taip nesakys.visalaik man tai padeda. tik nesantazuok, kad to negausi ar ta nenupirksiu tai nelabai padeda. bandyk sneketi, nzn ka daugiau ir patarti... sekmes

    roxana8265

  5. 1

    Pries pora metu buvau pakraupusi viena mergaite,kaip elgiasi su mama...sukeldavo tokias isterijas,taip negraziai ant jos sakydavo,jai buvo apie 5erius..o dabar zinokit nu katinas tikras-tas amzius vaikams...i darzeli keltis,nervojas,darzely kas netaip,tai tik pasiemus vaika jau isterijos,nervu protrukiai...o paskui susigaudo vaikas pats savy ir praeina,jie tik issikrauna ant mamos,nes ji artimiausia ir jos nebijo...manau tai naturalu,juk ne del Jusu kaltes ji taip,o del aplinkos ir mazo amziaus :) suauges buna kiek lepteli kanors ne laiku ir ne vietoj...

    Gyvaciuke

  6. 1

    juk mes mamos turime buti stiprios vaiku elgesui o ji dar maza daug ko nesupranta gal pabandyk daugiau su ja pakalbeti kad taip nesiielgtu nes tau tada buna lanbai liudna.

    mamyciuke