• 15ats.

    Ar priprantama prie drėgnų servetėlių?

    Girdėjau iš kelių mamų, kad kai jau vaikas pradėjo daryti ant puoduko, užpakaliuką vis tiek šluosto drėgnomis servetėlėmis, nes vaikas sako, kad įprastas tualetinis popierius "graužia". Ar dažnai taip nutinka?

    GanešasVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as plaunu uzpakali po vandeniu ,nors ir daro ipuoduka

    ruta26

  2. 2

    oi pirmą kartą girdžiu, baisu O.O

    safyra

  3. 2

    tai juk geras pripratimas, nes ir suaugusiems yra dregnas wc popierius, man labiau toks patinka, nes ne taip skauda kaip su sausu bružinti.

    vinipukas

  4. 2

    manau kad cia tik tokie isivaizdavimai :) nieko ten negriauzia, vaikui tiesiog patiko kvepiancios ir slapios serveteles.

    Esta

  5. 2

    Aš kol kas stengiuosi plauti vandeniu, nenaudojam dar tualetinio popieriaus, o drėgnas servetėles tik nenamuose esant reikalui.

    Lauryytte

  6. 2

    valemes tualetiniu popieriumi ir jokiom dregnom servetelem.

    ausra1234

  7. 2
  8. 2

    pirma karta girdziu, reiktu gal tada tualetini popieriu svelnesniu pakeisti :) as isvis stengiausi nenaudot tu serveteliu, naudodavom tik ne namuose budami.. o seip yra vanduo.. uzpakaliuka aisku visada valem tualetiniu.

    kristale

  9. 1
  10. 1

    Matau, įvairių nuomonių yra. Mes namie naudojam įprastą tualetinį popierių, o mergaitę arba apiprausiu arba su servetėlėm valau, tad prisiklausius visokių istorijų, nusigandau, kad po to pripras ir reikės tą drėgną popierių pirkinėti. O kaip vėliau? Ir su darželiu būtų problemų juk

    Ganešas