• 9ats.

    Pagal ka man skaiciuos nestuma, nes pagal menesines lauktis tureciau 5sav., o pagal ta diena kuria turejau pastot butu dar tik 3sav.

    Pagal ka man skaiciuos nestuma, nes pagal menesines lauktis tureciau 5sav., o pagal ta diena kuria turejau pastot butu dar tik 3sav., ar daktarai vistiek skaiciuoja pagal menesines, nors ir zinai kada mazdaug pastojai?

    estrella181NėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    nėštumas trunka 40 savaičių tame tarpe įskaičiuotos paskutinės mėnesinės, ciklo vaisingos dienos, pats procesas kaip pastojimas tai būtų ppastojimo diena + maždaug 2 savaitės, nes vaisingos dienos maždaug būna ciklo viduryje. Taip ir gaunasi.. O skaičiuot tai reiktų pagal mėnesines kol dar nedarė echoskopijos tyrimo. TIksliausias yra echo tyrimas, tada tiksliai pasakys kiek mažiukui savaičių, o dabar skaičiuokit pagal mėnesines. Tai skaičiuojama, nes dažnai lytinių santykių būna ne vienas kartas ir ne du.. tai nežinia kurį kartą pastojo, kada įvyko pats apsivaisinimas ar diena po įvykio, ar dvi dienos po įvykio, gal tą pačią dieną, juk spermiukai išlieka gyvybingi 72 valandas maždaug, gal jie labai nejudrūs ir pastojote tik po poros dienų po lytinių santykių?? Nebus taip, kad 100% pasimylėjot ir jau nėščia, turi praeiti šiek tiek laiko ir kiekvienai skirtingai to laiko reikia. Todėl imamas bendras susitarimas skaičiuoti nuo paskutinių mėnesinių pirmos dienos, kad nebūtų kažkokių didesnių paklaidų, nesusikalbėjimų. :)

    lydekaite

  2. 2

    pagal menesines visu pirma paskaiciuoja,paskui jau kiti metodai(echoskopas)

    ausra1234

  3. 1

    as skaiciavau pagal ta diena kada pastojau, tiksliai nustaciau data :)

    lolita24

  4. 1
  5. 1

    pagal menesines, veliau gali siektiek kisti pagal echo:)

    Star_blue

  6. 1
  7. 1
  8. 1

    ginekologai nieštuma skaičiuoja nuo paskutinės mėnesiniu dienos

    nežiniukė

  9. 1

    Ispradziu pagal menesines,o kai echo padarys,tada jau tyksliau zinosit.

    Jolka123