Atsakymai

  1. 1

    35 % grietinele iki tam tikros stadijos plaku mikseriu. Dedu kokiu nors uogu trintu, galima uogienies ideti.
    Man patinka, turguose lenkiskos ,,Smetanka'' tokia grietinele. Jos skonis geresnis, ir ji tokia standesne bena.

    Imbiere

  2. 1

    grietinele nusipirkite 25 proc ar riebesne, jei norite saldesnes galite deti cukraus, ar vanilinio cukraus...tai pat issiplaka kuo puikiausiai nugriebta grietinele nuo karves pieno.

    Lulu

  3. 1

    teko plakti iš grietinės 30 proc, atšaldžiau, po to sudėjus dvi šakutes plakiau stiklainyje, bet žiauriai pavargau

    Rugsėja

  4. 1

    Na, nebūtinai su mikseriu. Kaime, neturėdama mikserio, puikiai suplakiau grietinėlę užkimštame stiklainyje, rankose kratydama. Aišku, ilgiau užtruko.

    marcipana

  5. 1

    Aš plakdavau su mikeriu, imdavau 35 proc grietinėlę, plakdavau ją ir dėdavau cukraus po truputį.

    Lauryytte

  6. 1

    35-36 proc, plakt mikseriu geriausia, nors neturint tai tinka ir pvz plastiko butelys, kuri paskui reik perpjaut, sluotele, tik vargo daug, o siaip ziurint ka darysi, dazniausiai siaip dedu citrinos rugsties ir cukraus pudros, cukraus ar fruktozes, dedu priedus siek tiek paplakus salta grietinele.. jei darau siaip desertui kazkokiam tai plaku is 35 proc jei i torta kremui ar puosybai tai tik 36.

    Anonimas

  7. 1
  8. 1

    Kai kepu tortus naudoju 36% arba 35% grietinele, o det galima ivairiai, priklauso nuo to ka darot, o siaip pagrinde dedasi cukrus arba cukraus pudra ir truputis cirtinos rusties, galima det ir kondensuoto pieno...

    estrella181

  9. 1