• 8ats.

    Vasaros poilsis nameliuose, prie kokiu ežerų vykstate?

    Jau pagalvoju kur vasara ilsesimes, renkames poilsi ne prie juros o ezero... pasidalinkit savo vietelem :) Dazniausiai vaziuojame i Ajerines sodyba.. bet sia vasara galvojam kur nors kitur nuvykti, pasidalinkit savo ispudziais aplankytose sodybose :)

    kristaleKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Prie praeitą vasarą ilsėjome prie Šaulio ežero poilsevietė ŠAULYS. Labai patiko... yra visokių pramogų ir kas labiausiai nustebino tai aplink daug daug žemuogių ir mėlynių atrodo raibsta akyse gyvenime tiek nemačius :D Tad žmonės pasiėmę krepšelius rinko uogas šile :)
    Buvom pasiėmę paprasčiausią namuką, neatrestauruotą, bet puikiausiai pernakvojom. Gyvenom vieni.. -aidėm krepšrinį, tinklinį, išisnuomavom valtį, yra šašlykinė tai kepėm mėsytę ir žuvytę, buvo kurie su lazdom vaikščiojo, nes ten kiek kalnuotos vietovės ir kas geriausiai daug smėlio dėžių tvarkingų, žaidimų aikštelės kelios su čiuožyklom supynėm... tai vaikui buvo kas veikti :) Tiltelis yra su suoleliu kur galima pasėdėti ar pažvejoti, dar vandens dviratį išsinuomavom.. raketėm žaidėm, maudėmės - geras labai krantas. pušynas - tai erkių minimumas, nes aukštų žolių ar lapuočių nėra.. na ir tų uogų.,.. vaikas ėjo keliais ir valgė visas dienas :D Rekomenduoju ;)

    lydekaite

  2. 2

    mums uztenka Klaipedos juros:-)

    ielvai

  3. 2

    Prie Bebruso yra poilsinė Rūta, kur įvairaus lygio namukų yra, valčių nuoma, šašlykinės.

    marcipana

  4. 2

    mes tai vykstame i savo sodyba prie sartu ezero, niekkur kitur :) todel daug poilsiautoju vasara uzsuka pasiprasyti papoilsiauti, kempingo ten nera, tiesiog yra daug vietos prie ezero, mielai sutinkam priimti zmones, zinoma ten tik palapines pasistato, jokio mokescio neimam :) nes suprantam , kad zmones nori maloniai praleisti laika :) o siaip aplink sartu ezera daug yra polsio vietu :) vien vaziuojant nuo dusetu iki Kriaunu km. :) vaziuojant ta puse tikrai rasit kazko tinkamo.

    shirsyte

  5. 2

    Noreciau sulaukti atsakymu su konkreciom sodybom :))) kur jau yra apsilankusios mamytes su savo seimom :)

    kristale

  6. 1
  7. 1

    mes visada poilsiaujame dubingiuose prie ezero

    ABMamyte

  8. 1

    mes planuojam i Platelius vasara vaziuoti paatostogauti :)

    samsung1992