• 3ats.

    Ar teko susidurti gyvenime,jog teko tiesiogiai ir netiesiogiai...irodineti,jog esate ne tik grazi moteris isoreje,bet ir protinga...?Dar aiskiau-ar nesusidurete su situacija,kai isankstinis nusistatymas del isores privalumu,pasmerkiamas jusu intelekto koeficientas?

    geguziukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    oi net nusijuokiau.ko gero tai darau kiekviena diena ir kiekvienam zingsnyje, bet ne del kitu, ne tam kad kazka kazkuo itikinciau,ar irodyciau, bet sau.savo malonumui.juk svarbiausia tuo paciai patiketi, tada ir visi kiti tuo tikes::)tokios situacijos, kad baliuje reiktu aiskintis apie grozi ir prota, net neisivaizduoju.turbut vyriskis buvo nepilnametis arba stipriai pergeres:)

    raima

  2. 1

    kažkaip dar nepavyko rasti žmogaus, kuris nelaikytų savęs protingu, iš šono gal ir juokingai atrodo kada viešinasi ir didžiuojasi nelabai daug protelio turintys, bet jie sau atrodo ir gražiausi, ir protingiausi. O dėl įrodymų, tai galima ginčytis, nes man žmogus kuris išmokęs perpasakoti geniju mintis visai neatrodys pritingas, jis atrodys kaip turintis gera atminti ir mokantis atkartoti, todel kiekvienam tie protinguoliai atrodys skirtingi. Man protingas tas, kuris gerbia zmogu koks jis bebutu.

    vinipukas

  3. 1

    o taip :D bet ten labiau tokia komiska situacija buvo, kad buvo baliukas, nu ir ten toks astrialieziuvis mane ''uzkabino'', nu ir ka , davai as jam gywenimo teoremas aiskinti, o jis man sawo. Zodziu vaizdas toks- as su tokiu vyru vos ne uz kudlu susieme pesames, o burys aplink mus apstojes, visi nusciuve stovi ir ziuri. Net yra nufilmuota :D nes mes ten labai isikarsciave vienas kita mokeme gywenimo tiesu apie grozi ir prota , viskas baigesi tuom kad mus abu ''apramino'', paskelbem paliaubas ir taika ...iki kito susiejimo :)

    Pingvin