Atsakymai

  1. 1

    Stengiamės kasdien, nuo pusvalandžio iki valandos

    Ganešas

  2. 1

    ziuriu pagal ora, jei vejuota tai neinu, o jei vejukas mazesnis ir nera salta tada einam i lauka (nes geriau ir miega ir ilgiau) ko nebuna kambaryje, o lauke prabunam 2-3val.

    Mamaaa1987

  3. 1

    Yra,mes kiekviena diena neeinam,yra laiko tada einam,nera-neeinam.

    Jolka123

  4. 1

    noretusi isvesti kiekviena diena vaikucius bet neiseina,tai oras netinkamas tai viresnelis serga,o jai ainam viresnelis buna po valanda ar net ilgiau o mazyle kuriai 2 men tai buna apie 30 min:)

    godute

  5. 1

    Pas mus tokios taisykles nera, kad butinai reikia eit su vaiku kiekviena diena i lauka, as dirbu pamainom, tai kada iseigines nevedu jo i darzeli, kada grazus oras, saule sviecia aisku einam ir vaikstom :) bet jei apsiniauke niuriu, ir vejas tada neinam. geriau zaidziam namuose

    kristale

  6. 1

    Einam kasdien, nebent jei oras dregnas ir netinkamos salygos, sirguliuoja. Bent jau valanda visada isbunam, bet dazniausiai 1,5h. Jei namuose buna daug darbu, pasitaiko kad ta diena ir nebeiseinam, nebent vakare pusvalandziui.

    kvapni_feja

  7. 1

    einam kasdien,po du kartus,po valanda

    ruta26

  8. 1

    Kadangi nedirbu dar tai turiu marias laiko. Vaikas būna iki 12 val darželyje, o lauke būnam kiekvieną dieną priklausomai nuo oro sąlygų. Visada būnam ne mažiau nei valanda, įvairiai. 2 valandas, 3 valandas.. kartais per du sykius eina į lauką po valandą ar dvi. Visaip. Bet kiekvieną dieną jei neserga ir jei nelyja.

    lydekaite

  9. 1

    Stengiames eiti kasdien ... Bet kartais neinam del netinkamo oro arba jaigu vaikutis sirguliuoja. :)

    Spinduliukas

  10. 0

    Lauke bunam 1-2val., einam pries pietu miega, ir vakare, bet tikrai ne kiekviena diena, ziuriu pagal ora...

    estrella181