Atsakymai

  1. 5

    o nenorit pasiimt savaitgalio kokiam kurorte, pvz druskininkuose ar trasaly trakuose? visai fainai, pagyveni viesbuty, pasidarai pora masazu, iseini i miesta.. nemanau kad daug iseitu.. druskuose gal apie 200-300, juk tik savaitgalis.

    juliete

  2. 3

    na jei vyras dirba fizini darba tai manau kad tikrai vyrui butu malonu gauti kupona su atpalaiduojanciu masazu...

    daina

  3. 3

    as kažkadaise :) draugui dovanojau tailandietišką atpalaiduojamą masažą Sawatdi , cia Vilniuje salone SalaThai - nepaprastai jam patiko, po to dar ten arbata pavaišina ir šiaip labai maloni, rami aplinka. Pasirinkimas masažų irgi nemažas, o ir kainos - proto ribose.
    Tiesą sakant, tada ir man nuskilo, nes vakare ir pati gavau masažą atgal :))))

    Lolita

  4. 3

    o as siulau pasiaudoti www.laisvalaikiodovanos.lt paslauga - masazas dviems. romantiskoje aplinkoje busi tu su vyru bei profesionali masaziste. tu pati darysi masaza, taciau ji pamokys,kaip reikia taisyklingai daryti ir pan. ir ateiciai ismoksi gerai daryti masaza, ir maloniai laika praleisit, ir nereikes, kad kita moretis liestu tavo vyro kuna. busi tarsi profesionali masaziste...

    vykute

  5. 3

    na daugelis salonu, ypac kur dirba azijos saliu masazistai tai yra atpalaiduojantis masazas su visu servisu, vyrai aisku tai megsta, bet cia jau nuo kiekvieno priklauso ar nori kad kita moteris liestu tavo vyra? yra taskines technikos kaip galima patenkint vyra nelieciat varpos.. ir ko gero gal website panarsius galima rast, o siaip masazo technikos, ne seksualaus o paprasto gydomojo masazo tai yra vadoveliai skirti medicinos studentams, pavartyt bibliotekoje gali, ieskok ties reabilitacija..

    gertruda

  6. 2

    pritariu vikutes nuomonei,geriau jau lai pamoko ir pati padarytum masaza ir ateiciai gerai

    Aureluze

  7. 2

    mes i savaite po pora kartu vienas kita ismasazuojam nuo galvos,iki koju,superinis dalykas:)

    dzionike

  8. 2

    as uz tokia dovana... man is vis labai patinka masazai... uz tokia dovana buciau labai dekingas... :)))

    poolman

  9. 1

    Na jei priversciau kaip nors vyra, tai jam tikrai butu nauda..

    Jorkaile

  10. 1

    o kodel gi ne?jei zinotum kad eitu,saviskiui net nedovanociau nes net neitu,kazkoks bailys yra,ar gedijasi kazko net nzn..

    indre1986