Atsakymai

  1. 2

    Mano patirtis tokia:visi 4 vaikai svere 3kg,o penktasis beveik 4 kg.Visi gimdymai buvo mazdaug ,,vienodi''.Antrasis gimdymas buvo pagreitintas,nes buvo nedidelis laiko tarpas tarp gimdymu.Penktaji,didziausia vaikeli gimdziau kitaip,nei tuos 4 ,gimdziau ne Lietuvoje.Nustebau,kad toki dideli sugebejau pagimdyti be jokiu skatinamuju,be jokiu kirpimu ir plysimu(butent taip budavo Lietuvoje).

    vilem

  2. 2

    mano antras net 150g buvo lengvesnis, gal todel, kad iki 18 savaiciu as dar maitinau vyresnyji, be to aktyviai sportavau, antras buvo labai greitas gimdymas ir nei kirpt reikejo, nei plysau, o su pirmu kirpo tad antras gimdymas kaip beje ir nestumas kaip niekad nebuves dalykas..

    vejune

  3. 2

    dar lengviau pagimdziau nei pirmaji,su saremiais truko apie 3 valandas,o ir vaikas buvo sunkesnis 20g

    ruta26

  4. 2

    mano pirmas vaikas gime 3.800 viskas truko 24val, antras gime 4.550 viskas tetruko tik 4val. antras gimdymas buvo lengvas ir greitas

    redusis

  5. 1

    lyginant visus mano gimdymus tai tikrai antras buvo sunkiausias, nors vaikelis ir mažiau sverė nei pirmoji, bet čia gal dar ir ilgas laiko tarpas tarp gimdymų savo padarė. o mažoji nors ir gimė didžiausia iš visų ir ūgiu ir svoriu, bet gimdymas buvo greičiausias ir, kaip ir vilem, be jokių kirpimų ir plyšimų

    auvilė

  6. 1

    taip man buvo antras gimdymas sunkesnis,o vaikutis gime dvigubai mazesnis uz pirmaji

    godute

  7. 1

    na man antras gimdymas (tiksliau CP operacija) buvo sunkesne, sunkiai pakeliau, pooperacinis laikotarpis taip pat buvo daug sunkesnis nei po pirmos operacijos, o del vaikucio svorio, tai 2 vaikas gime beveik puse kg lengvesnis uz pirmaja.

    Lulu