• 15ats.

    kosytes , maitinimas MP

    Mums 6men ir sav, vakar buvom pas daktaryte savo, ir mums reikia pradeti maitintis kosytemis, darzovemis. o jus pirkote tas darzovienes ( bulvemis moliugais Hipp,) ar viret pacios? kokias arbtatytes duodat ar davet gerti, nes mums sake pirkti grudeliais. o kaip jus daret ar darote? jei galima nuosekliau ir smulkiau . Aciu uz atsakymus ir supratima. ;)

    Mamaaa1987PrimaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as pirmaja kosyte daviau pirktine bet paskui pati viriau po truputi dadedama vis kitokiu darzoviu.kadangi dantuku neturejom ilgai (tik8.5men.pasirode) tai maisteli blenderavau ar kaip ten tas smulkintuvas vadinasi:)o arbatu nepirkau specialu ger.davom zoleliu arbatele

    ausra1234

  2. 2

    daviau ir banana kazkada truputi paragaut , na valgo , tik labai jau raukesi :) reikes siandien duoti bulvyte su savo pienu, :) ir po truputi didint porcijas ir teks galvoti ka gaminti :)

    Mamaaa1987

  3. 2
  4. 2

    o del tokiu arbatu sake, kad jos gydymui skirtos. na kiek zmoniu tiek nuomoniu..

    Mamaaa1987

  5. 2

    As virdavau darzovienes pati, tiesiog gerai isvirdavau darzoves, jas sublenderiuodavau ir balindavau MP. Arbateles geremes negranuliuotas, nes jose nieko gero nera tik cukrus ir sintetika, gerdavome ivairias zoleliu arbatas - ramuneles, ciobrelius, melisa ir pan.

    Isnykstanti

  6. 2

    bet mes moliugo db nelabai kur gausim , ir sake daktare nupirkt su grudeliais arbateles , tai daviau nuo pradziu bulvyte , tada po keliu dienu morka su bulvyte, bet nelabai valge ir truputi pabere, o vakar pries pienuka savo daviau sauksteli obuoliuko , tiksliau jo sultyciu, bet sake, kad duoti obuoliuka su sauksteliu, o vandenuka tai geria ir dar kaip ;)

    Mamaaa1987

  7. 2

    100 % pritariu ''anonimui'' virkit pati ,nes kaip pripras prie pirktiniu,tai turesit bedos:)

    nežiniukė

  8. 2

    As davinejau pirktines,nes manasias virtas nevalge,arbata davinejau specialia vaikiska grudeliais.

    Jolka123

  9. 1

    Is pradziu kai viriau nevalge mano darytu. Bandziau pirktines pasiulyti, siek tiek geriau valgydavo. Bet paskui paskaiciavus pinigelius, supratom kad reik virti ir jokiu pirktiniu negaus. Tai daviau avizine kosele, su gydytoja pasitariau, tai leido, paskui kitas drudines koseles daviau. Gal po kokio men pradejo ir darzoves valgyti. O dabar pirktiniu neisiulysi, ziaugcioja nuo ju. Gerai kai kur reik isvykti nusiperki ir viskas, o as jau isverdu ir isidedu i termosiuka.
    Arbateliu nedaviau jokiu. Tik vandenuka siuliau su saukstuku, nelb noredavo jo. O dabar jau ir is buteliuko geria ir noriai.

    estela24

  10. 1

    viriau pati, pirktines tik pora kartu daviau kai netirejau laiko isvirti. O gert dazniausiai paprasta vandieni ir mp, nes tu arbatu nelabai gerdavo, vandenuka miego.

    Katia