• 12ats.

    Kuomet vaiką į darželį išleisti yra geriausias laikas? ar leisti 2 metukų į lopšelį ar palaukti 3 metų ir keliauti tiesiai į darželiai? Kokius pliusus ir minusus galėtumėte pasakyti vienu ar kitu atveju?

    AmorsitaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    cia dar ir nuo vaiko priklauso.kitas ir keturiu sulaukes nenori likti darzelyje ,verkia.o kitas piplys budamas dvieju kuo puikiausiai lieka darzelyje.o del ligeliu tai vienokio ar kitokio amziaus bebutu vaikas jos vis tiek aplanko:(

    ausra1234

  2. 1
  3. 1

    as vesiu nuo 2 metuku...

    agnesm

  4. 1

    mano mazius eina nuo 1 metuku ir 3 menesiuku i lopseli.Esu tuo visai patenkinta, visu pirma del to, kad jam dar nebuvo taip sunku atsipratinti nuo buvimo su manim (kai tuo atveju 3 metuku jau buna gana daug asaru), antra vaikas yra lavinamas ir bendrauja su daug vaiku. O kas liecia ligas ar 2 ar 3 metuku iseis i darzeli ligos vistiek puls.:)

    VilijaPovilioniene

  5. 1

    as lauksiu 3 metu, o jeigu finansai leis tai ir iki 4 busim namuose, jeigu tik yra galimybe tai likit su vaiku kuo ilgiau.

    shirsyte

  6. 1

    Musų vaikų pediatrė ir sako tą patį nuo 3 metų geriausia, jau organizmas būna stipresnis. savo dukra leisiu rugsėji o gruodi bus 3 metai.

    rasarockina

  7. 1
  8. 1

    rudeni sueis trys metai sunui, tada ir keliaus i darzeli. Nusprendziau namuose buti iki triju metu, nes kai buvo tik du metukai tai man jis dar atrode per mazas eiti i darzeli, na toks varliukas dar. O dabar jau 2.7 m tai labai savarankiskas, viska pats moka, drasus ir pasiruoses eiti. Dar 2 m per mazas sakyciau, viskas aisku nuo vaiko priklauso, visi skirtingi, bet dar geriau namuciuose su mamyte pabuti jei leidzia galimybes.

    kvapni_feja

  9. 1

    Neseniai man viena gydytoja pasake, kad kuo veliau vaikas prades eit i darzeli, tuo maziau sirgs. Bet vaikams reikia bendravimo su kitais vaikais, idomios veiklos ir tt... Tai tik teveliams patiems sprest.

    Vita_321

  10. 1

    Minusas,kad serga,bet vaikas daugiau lavinasi.Mano vaikas eina nuo 2m.

    grirute