• 30ats.

    Kokia jūsų nuomonė apie merginą lėlę Barbę,kuri neseniai lankėsi Lietuvoje? Ar tai gražu?Galbūt kažkokia siekiamybė?Ar tiesiog išsidirbinėjimas iš savęs?

    man asmeniškai ji tikrai labai panaši į garsiąją lėlę,pasižiūrėjau Youtube kaip puikiai ji įvaldžiusi makiažo meną..na paliks kažkokį pėdsaką istorijoje,bet pati kaip asmenybė pasirodė labai bejausmė,pasipūtusi.

    sandrituteGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4
  2. 3

    Man ji asmeniskai labai nepatinka. Ir is visu girdziu tik blogus komentarus apie ja. Esu maciusi keleta interviu su ja, bet rusu kalba, tai nieko nesupratau, bet matesi, kad kazkas su ja negerai, vien jau is elgesio, manieru, etc... Ir skaiciusi apie ja nemazai esu. Atrodo, kad jai protelis pasimaises. Man daug labiau patinka jos buvusi drauge, taip pat is to pacio Ukrainos miesto, Anastasiya Shpagina. Jai dar tik 19, o gal jau 20. Ji yra visaziste. Pati susikure savo idomu stiliu, makiaza. Bet nera nei vienos plastines operacijos pasidariusi, ir kaip asmenybe labai faila, miela, nuosirdi.
    Cia apie ja kazka lietuviu kalba radau:

    http://www.klubas.lt/vakareliai/19-mete-ukrainiete-sokiravo-savo-isvaizda.d?id=59490303

    Bet dabar ji dar graziau atrodo, ir plaukai siuo metu jos sviesus :)

    Beje, jos su Valeria nebe druges, nes Valeria pradejo pavydeti savo "drauges" populiarumo, nenorejo, kad ji ja uzgostu, net kazkoki zmogu nusamde, kad Anastasiya sumustu... Siaubas, kokia ta Valeria nesveika :/
    O vaidina sventuole...

    Yuki

  3. 3

    Ar jus cia kalbate apie tokia Valeria is Rusijos? Kuriai berods 27 metai, ji isiemusi sonkaulius + korseta specialu nesioja, todel jos liemuo labai lieknas, krutine, plaukai ir turbut dar daug kas netikri. O zinot kodel ji beveik niekad nesisypso? Nes nenori, kad atsirastu rauksliu... Man ji nera grazi. Be to makiazo visai paprasta atrodo, o figura kaip porno zvaigzdes, kas man taip pat nera grazu, o ka jau kalbeti apie asmenybe...
    Beje, o ka ji Lietuvoje veike, gal nuoroda i koki straipnsi ar video galite duoti?

    Yuki

  4. 3

    o jetau baidykle tykra,kaip kokia marsiete,as net neziurejau iki galo laidos,nes baisu tykrai

    ABMamyte

  5. 3

    Man ji nepatinka, ne del to, kad siekia buti panasi i lele barbe...Jei patinka jei lai buna, bet tas jos kvailas poziuris i vaikus ir gyvenima mane pribloske...o dar labai prajuokino kazkur matyta straipsnio antraste, kad ji vaikinui, kuris pasidares kazkiek ten operaciju, kad butu panasus i kena, pasirode per daug nenaturali :)

    Mistikute

  6. 3

    man tai begalo baisu... kiek "spaklio" ant veido ir kam taip reikia..tikrai labai nepatiko..

    Anonimas

  7. 3

    na cia per lnk rode, tai man ir pasirode bejausme ir pasiputusi.
    panasi i lele tai tikrai.
    istikruju jei jai tai tinka ir patinka tegul daro is saves ka nori.

    Anonimas

  8. 2

    Na va, pagaliau paziurejau, ir, tiesa sakant, likau pakraupusi. Ir visai ne del Valeria, o del Bunkes. Jai 30 metu, gal jau kokia amziaus krize, tai pavydi jai, ar kas jai yra, kad taip nekorektiskai elgesi interviu metu? Be to, Valeria todel ir nenorejo dalyvauti toje laidoje, nes mane, kad is jos saipysis. Tai lietuviai tik dar karta parode savo veida. Na ir kas, kad zmogus kitoks. Visokiu yra, visokiu ir reikia. Butu neidomu ir nuobodu, jei visi butu tokie patys, turetu ta pacia nuomone ir tas pacias vertybes.

    Yuki

  9. 2

    http://www.lnk.lt/laida/3631/kk2 ?

    Ieskojau, bet niekaip nerandu...
    Gal pamenate, kokia diena rode?
    Arba tos laidos gal dar neikele :)

    Yuki

  10. 2

    Ivardinciau vienu zodziu TUSTUTE. Be emociju kazkokia, kalbant su zmogum net galvos nepasuko paziuret i ji. Tragedija, baisu.

    Greta777