Atsakymai

  1. 2

    nemanau, kad tai geras pasirinimas. Psichologas gali susidaryt tokiu budu tik bendra nuomone, o bendraujant tiesiogiai jis jus vertina ir poto patart gali ne tik is to ka kalbat, bet ir is bendros jusu kuno kalbos, ir pacio diologo.
    Jei nenorit, akd kas zinotu, akd lankotes pas psichologa, tiesiog pasakykit akd einat i poliklinika i kokius masazus ar akiu pratimus ar dar ka, ir visas bedeles susitvarkysit ramiai ir niekam nezinant. sekmes :)

    Adri

  2. 2

    Nemanau, kad tokiu isvis yra, nebent kur kai kuriuose puslapiuose galima uzduoti klausima ir veliau paraso atsakyma, bet ir kiti gali tai skaityti. Kadangi, tai ju darbas, ir jei jus bendrautumete e-mail'ais, turetumete pervesti pinigus uz konsultacijas, bet nemanau, kad kas nors tuo pasitiketu, ir nemanau, kad isvis yra toks konsultaciju budas. Reikia eiti privaciai, ir moketi uz kiekviena susitikima, paduodant pinigus i rankas. Vilniuje gero psichologo ar psichiatro konsultacija kainuoja ~100lt./val.

    Yuki

  3. 1

    Nežinau kaip kitiems, bet dabartinė psichologija man yra visiška pieva.. Anksčiau man ji buvo įdomi, kai buvau kažkur 14 - 17 metų :) Dabar man nebeįdomu, nes viskas ir taip savaime suprantama. Dažniausiai psichologai tik pateikia, parodo aiškiau tavo situaciją, bet retas kuris pataria, ką reikia daryti tokioje situacijoje. Jei ir pataria, tai ne visi klientai susivokia, kaip pasiekti tam tikro rezultato rezultato. Nu nžn, kiek teko skaityt visokiuose žurnaluose, ar internete psichologų atsakymus, tai man ten panašiau pilstymas iš tuščio į kiaurą. Kažkas man buvo pasakęs labai taiklų sakinį - psichologija randa kakutį, tai jį visą iškrapšto su pagaliuku, vietoj to, kad paprasčiausiai nuleistų vandenį :D
    Be to, manau, kad būti tikrai labai geru psichologu - turi jau gimti su tokiu talentu, pvz jeigu žmogus gimęs neturi talento piešimui, jis netaps geru dailininku, taip pat ir su psichologais :) Na bet čia tik mano nuomonė, tau pačiai rinktis :))))

    Anonimas

  4. 1