• 3ats.

    Labas brangiosios turim tokia bedele,esam apsirge ir reikia gerti antibijotikus,vaistukai nuo gerkles.ir zinoma nenori jis tu vaistu nesizioja bando spjauti lauk,bandysim su svirkstu,bet galvoju jai ir tas nepadetu ar galima antibijotikus sumaisyti tarkim su pienu ar su arbata.bet bijau kad vaistai per daug neatsiskiestu,patarkit ka nors:((((..nes uz savaiteles turesi kelione namo i lt tai noretusi speti pasigyditi,nes ir temperatura nezmoniskai auksta:(aciu

    saulyte6SveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Galima tikrai skiesti, pati kelis sykius klausiau ir vaistininkės ir daktarės bet tik ne su pienu, nes iš viso antibiotikus geriant pienu nerekomeduojama užsigerti ar gerti prieš ir po vartojimo greitu metu.
    Maniškis irgi antibiotikų negeria nors jie skanūs, bet įpilu į nekarštą arbatą mažą kiekį, net nemaišau tų antibiotikų su arbata jie gražiai nusėda į dugną ir su šiaudeliu duodu gerti. Maniškis su šiaudeliu ypatingai mėgsta gerti viską tad ir geria ;) Į ne didelį kiekį kiekį skiedžiu, nes paskui neišgers ir per prievartą nebeįkišiu ;) O skiesti galima kad ir į litrą vandens, svarbu jį visą išgertų, per daug neatsiskies, jis neišgararuos, bet svarbu, akd visą skystį išgertų.. dar lyg kažkur skaičiau, kad negalima antibiotkių į kartą arbatą pilti, tad pilu jau į atvėsintą..

    lydekaite

  2. 2

    Tikrai galima maisyti su gerimu, tik kad antibiotikai nera geriausio skonio, tai kuo maziau tos neskanybes, tuo geriau. Mano drauges mazajam teko girdyti antibiotikus, tai ji maisydavo su sauksteliu arbateles ir sugirdydavo svirkstuku per kelis kartus. Svirksdavo po nedaug, kad nurytu ir nespjaudytu.Bande maisyti i buteliuka su gerimu - vaikas ne viska isgere ir zinok dabar, kiek ten tu vaistu jam teko.
    Atsiskiedimo nereikia bijoti, svarbu, kad vaikutis visa ta tirpala isgertu, nes jeigu paliks dali, bus nepilna antibiotiku doze, o tai jau blogai.

    agnyta23

  3. 1

    as i buteliuka mazakieki vandens pildavau nes nezinodavau ka daryti.

    Anonimas