Atsakymai

  1. 8

    Kai kada subaru, jeigu matau, kad gal ir paklausys manes. Bet siais laikais vaikai tokie ziaurus ir nemandagus, kad neduok Dieve. Mazesnius kai pabaru, tai tie atsikalbineja, didesni bando is manes durne padaryt ir pasijuokt, o prie didesniu tai net nelendu, kad nebutu bedos. Vat ir trys pavyzdziai: 1. Pradinukai sparde kamuoli i stoteles medine siena, joje jau skyle nemaza buvo, tai pabariau, kad taip nedarytu, o jie man atsake, kad cia ne ju skyle ir jie tik zaidzia. Ir toliau sau sparde. 2. Mazdaug 13-14meciai stovejo prie tos pacios stoteles sienos ir ruke, paskui bycioka per ta skyle numete i stoteles vidu mano maziukui ant batuku. Prisokau prie ju ir grieztai riktelejau, kad susirinktu savo bykus, o jie man atreze, kad jie neruko, tipo, ar matei, kuris mete? ...ir zvengia. 3. Vel stoteleje, tik ne vietineje laukiau autobuso namo 23 val, du bernai atejo, pradejo stoteles stikla spardyt ir su kazkuo dauzyt, tai tik ilindau i seseli, kad ir manes neprikabintu. Ka tokiems pasakysi? Policija iskviesi, tai ir greitaja tuo paciu gali.

    Agne

  2. 7

    Man to daryti nereikia, nes uz mane neklauzadas aukleja mano vyras. Ir ,kol kas, jam tai labai gerai sekasi :)

    almyte7

  3. 6

    Priklauso nuo situacijos,kaip Agnė rašė,kai kada geriau patylėti,nes pasekmės gali būti ne kokios,šiais laikais,net vaikai labai žiaurūs,neklauso ir negerbia vyresnių,atrodo mūsų laikais buvo kitaip,bijojom suaugusių,o atsikalbinėt,net nebuvo minties...

    debesėlis

  4. 6

    Panašiai elgiuosi kaip ir Agnė aprašė. Tikrai baisu ką nors dabar užkabinti. Bet jau suaugusiems ai tikrai pasakau, ir ne tik dėl netvarkos, bet dėl mašinų parkavimo - būna pastato kreivai šleivai, tai "apibaru", laiptinės durų neuždaro, o jos su domofonu, tai sakau, kam tada statėm? Ir vaikus, kurie vaikų žaidimų aikštelėse ne pagal savo amžių žaidžia. Net ir bobutę apibariau, kuri pro langą makaronus iš keptuvės mėtė, tipo katinams ar paukščiukams pavalgyti:))) O tai, kad tie makaronai vos ne mums pro langą krenta, tai jai nieko:)))Kažkaip daugiau konkrečių atvejų neprisimenu, bet dažnu atveju nenutyliu:)))

    elegancija

  5. 5

    sudrausminu tik vaikus jei kieme siukslina.. daugiau niekam nieko nesakau, pvz jei ruko.. ka as pasakysiu nerukyk :) ce kiekvieno reikalas rukyt ar ne.. isvis nesikisu ten kur ir be manes apseinama, nes labai greit gali gaut nuo ko nors i kaulus..

    kristale

  6. 5

    kai isdrystu tai ojojoi kaip gauna velniu, o jei neisdristu, bunu labai pasipiktinus ir ziauriai pergyvenu viduje, kad kokie zmones nekulturingi ir blogi... siaip prie paaugliu nekimbu, dar uzpuls, ir tam tikrai atrodantys suauge negauna pylos, visokie marozai ir asocialus girtuokliai..

    juliete

  7. 5

    mes su vyru labai kovojome su paaugliais kurie ruko laiptineje ir geria,kartu rekauja iki 24-3val.Tai syki kai gryzome veliau,vyras pabande juos subart,nes spyre i laiptines duris ir sulauze,tai tie pacukai 4-iese uzpuole ji,tada baigesi vyro kantrybe,nuejo ir parase pareiskima ant ju,o taip pat visi laiptines zmones pasipiktine,kad praeiti negali pro juos,surinko parasus.Uz sulauzytas duris buvo iskelta baudziamoji byla,tai 2pagrindiniai is 4buvo teisiami.Pradzioje "ereliai"dar bande pasivaipyti is teisejos,bet ji labai greit padejo i vieta juos ,vaikinai gavo liktinai.Aisku ,gal ir gaila kad pas juos tokia zyme dabar bus,bet uztat laiptineje tvarka,o ir sveikinasi su visais,nes teisme teko viesai atsiprasyti ir vyras atleido jiems.Mums ir igaliotinis pasake,jie "ereliai"kol bandoje,o po viena tai sparnai greit buna pakirpti,svarbiausiai ju nebijoti,na aisku viena moteris vistiek bejege

    Aureluze

  8. 4

    ne karta jau buvau apsizodziavus su tokiais vandalais, nekenciu, kai "kur eda, ten sika"

    auksinis_drugelis

  9. 4

    Oij, jei galeciau, kiek bobuciu apibarciau uz visokius katinu maitinimus is blesankiu kieme...bet kai pabari, tai gauni 20 kartu daugiau zodziu atgal...kakaja ty plachaja, negruby mne ir t.t. :))

    Agne

  10. 3

    Skaudi tema - daug tu piktu darbu aplinkui vyksta. Pas mus seimoj "kovotojas" yra vyras - taip sakant, 2 metru ugis pristabdo ne viena:) Yra ne karta narkomanus is iejimo nuo laiptu nuleides nes isitaise buvo, svirkstu ir adatu amzinai primetyta ant laiptu. Kelis kart policija kvietes yra - mate kaip kieme masina pavogt ar apvogt norejo. Mano keturmetis irgi replikuoja visokiems siukslintojams arba bent jau man issibamba apie pamatytus blogus darbus. Pati as dazniausiai nutyliu, nebent reikala turiu su vaikais ar siaip objekta ivertinu kaip nepiktybini:) Ir kazkaip kas kart sazine grauzia, kad jei kas taip prie mano vaiko kabinesis, galbut irgi niekas neapgins (maciau karta, kaip nei is sio nei is to dviese vaikinuka sumuse, kita karta apspjove stoteleje autobuso belaukiant ir t t). Kita vertus, kazin kas geriau - kad jis apspjautu ar kad ant jo spjaudytu:)))

    linelis