Atsakymai

  1. 3

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi

    Anonimas

  2. 3

    taip. valgiau kas 3val po nedaug ir nukrito 8 kg. aisku ziurejau ka valgau, atsisakiau bulviu, makaronu, saldumynu.
    BET - svoris nukrito, taciau nesportuojant figuross nesutvirtinsi, nepadailinsi kuno formu - pvz nepastangrinsi uzpakalio ar krutines.

    arcita

  3. 2

    Galima,as po gimdymo metus turejau +5,ar 6kg.Numeciau,bet pas mane buna dazni nevalgadieniai.

    grirute

  4. 1
  5. 1

    sulieknet tai aisku imanoma, bet figura grazia tik per sporta turesi.. ypac po gimdymo pilvo raumenys bus vistiek subliuske juos gali slept po gorsetu kada riebalinio sluoksnio near, bet nuogu pilvu vistiek nevaiksciosi

    vejune

  6. 1

    žinoma įmanoma, tiesiog sureguliuokite mitybą ir suvalgomų porcijų kiekį.

    Pabuciuok

  7. 1

    Taip, bet didelė tikimybė, kad svoris sugrįš

    Ganešas

  8. 1

    Imanoma.Esu kazkada ir ta isbandzius.Rezultatai-super geri.Tik cia pamastymui minusus parasysiu-jausdavausi amzinai nusilpus,noredavau istisai miegoti,nusilpe plaukai,problemos su dantim,nuotaiku kaita.Imanoma numesti tuos kg,tik geriausia tai daryti ne kardinaliomis priemonemis.Isitikinau,kuo labiau save "varzysi" maisto prisilaikymu,tuo didesne rizika kokia diena "pratrukti" ir prisiryti.Todel visada sakiau-reikia rasti buda-PAMEGTI SPORTA.Tada viska imanoma sau leisti valgyti.O apie tai,kiek duoda sveikatai is tiesu sportas,neverta ne kalbeti...Kunui ir psichikai.

    geguziukas

  9. 1

    Tiesiog reik tureti daug noro, maziau valgyti, mazom porcijom ir gerti daug vandens ar kytokiu skysciu:)

    Esta

  10. 1

    Taip. Is mano patirties - valgyti mazesnemis porcijomis ir kuo dazniau, geriausia - 5 kartus i diena. Ir stengtis daugiau judeti - i parduotuve ne vaziuoti automobiliu, bet nueiti ar nuvaziuoti dviraciu. Su vaiku lauke pavaikscioti valanda ilgiau. Ziurint televizoriu ne drybsoti, bet kokius nors darbus stengtis nudirbti, daugiau pasitvarkyti namuose. Nezinau, koks jusu gyvenimo budas, tai sunku patarti. Mano gyvenimo budas staiga pasikeite. Specialiai nesportavau, tiesiog teko daugiau judeti, maziau laiko galejau skirti poilsiui, mityba mazai tepasikeite, bet tokiu budu per 4 men netekau 10kg. Bet tiek numetus kaip tik atsirado poreikis sportuoti, nes tikrai kunas suglebo. O sportas ir teisingai atliekami pratimai nugarai mane islaisvino is skausmu, patariu pameginti. Nugaros raumenu stiprinimas yra pirma pagalba, jeigu skundziates nugaros skausmais be rimtos priezasties.

    Anonimas