• 7ats.

    3 metu vaikui po vemimo laikosi temperatura, nuo ko tai gali buti?

    nuvaziavom ketvirtadieni pas mano mama, buvo gan grazi diena, mergyte lauke palakste, velai nuejo miegot dar gan stiprokai pavalge pries uzmiegant. nuo penktadienio 4 ryto pradejo vemti vos ne kas valanda po karta, tada siaip ne taip per pietus uzmigdem nes iki namu 200 km ir vemencia vesti baisu buvo. Gryzom vakare nei pas daktarus nei ka na tada sako vesim i ligonine, bet vemimas nustojo, temperatura liko. sestadieni prasilaike tik temperatura ir sloga. sekmadieni tik sloga, o pirmadieni iki 38,5 vel sukilo na tada iskart pas daktarus padare kraujo tyrima ir sako viskas gerai, nei vaistu nieko neisrase. vakare sukilo iki 39, siandien pakosti, sloga ir temperatura iki 38 taip laikos, nebezinau ka bedaryti pati bemiego beveik visas sitas dienas. pati verkiu prie vaiko atsisedus. gal kas kokiu geru vaistuku galit patart ar kokiu arbatyciu kaina nesvarbi svarbu kad padetu. mums 3 metai.

    simuteVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    as kviesciau greitaja jei sukiltu temperatura apie 39 ir nebutu jokiu vaistu.na dar 3 metuku,tai maziuke.vaistininke tikrai duotu vaistu paaiskinus situacija.tik kad ne visi vaistai parduodami be recepto.as savo mazajai iki 6 metu naudojau zvakes nuo temp.nes sudetinga jai budavo isgert vaistus.o ir skrandukui sveikiau

    Anonimas

  3. 1

    Svarbiausia pati apsiraminkit,nepulkit i panika,duokit vaikui daugiau gerti,ir kad ramiai pasedetu ar paguletu, jeigu jusu gydytoha neisrase jokiu vaistu, o temp 39 tai vezkit i ligonine, ten paguldys ir tyrimus padarys ir temp numus,pati galit tik nuo slogos palasint, nes jei veme tai ne duokit vaistu savo nuoziura.be to jeigu temp 38,5 yra ir daugiau cia jau kazkoks virusas puola,arba net uzdegimas.

    Tnijole

  4. 1

    tai jei sloga sulasinkite vibrocilio, jei kosti umcalor, nuo temp neurofenas (lyg toks pavadinimas).
    vel gi cia tik mano nuomone skirta jums, as ne daktare, bent jau vaistininkes paklauskite jei daktare tokia "gera".

    Anonimas

  5. 1

    Istiesu tenka pritarti Jolkai... cia tik medikai gali padeti jusu mergaitei, o saviveikla gali ir pakenkti, ne juokas , nes temp., yra pakankamai auksta... Vaiko bukle gali smarkiai pakisti jau per kelias valandas, tad butina kartoti tyrimus, o jei vel nieko, gultis i ligonine stebejimui... Is patirties zinau, kad yra tokiu ligu, kuriu nenustato paprasti tyrimai... Butina atlikti CRB tyrima, gal koks bakterinis susirgimas???

    AgnesDarija

  6. 1

    Eikit vel pas gydytoja,jeigu veme,temperatura,tai nesuprantu,kas pas jus per gydytoja.

    Jolka123

  7. 0

    Skambinkit vel daktarei, arba vaziuokit i ligonine, o nuo temperaturos duokit vaistuku arba zvakute idekit...O tokiu atveju nelabai ka ir patart yra, o reikia, kad medikai nustatytu, nuo ko taip yra jusu dukrytei...

    estrella181