• 12ats.

    Kiek buvo Jusu vaikui metu kai ejote pirma karta i kirpykla? Ir kaip vaikas elgesi vizito metu, ar leidosi kerpamas?

    As neisivaizduoju kaip sunu nuvesti i kirpykla, nes jis nemegsta kai prie galvos lendama. Jam didziausias priesas sepetys, galvos plovimas. Visada su asaromis baigiasi procesas...O plaukuciai jau iki kaklo, kaip mauglis koks :) Kaip Jums sekesi, o gal pacios pakerpate?

    kvapni_fejaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na mums buvo 2 metukai,bet gana ramiai mums viskas praejo,nebuvo jokiu pykciu ar nenorejimo kirptis.

    nade

  2. 2

    Pirma karta mano mama grifkute siek tiek nukirpo, nes lindo i akytes, i kirpykla nevedem. Noriu kad sunelis turetu grazius plaukus, o man trumpi plaukai nera grazu. Kai paaugs, pats rinksis, kokia sukuosena tureti ;)

    Yuki

  3. 2

    Pirma karta vedziau 3metuku.

    liena

  4. 2

    buvo metuku ir keliu menesiu,pirmi kartai tikrai nelengvi buvo..sededavo man ant keliu,ir asaru buvo.apejome nemazai kirpyklu kitur iskart atsisakydavo kirpti jei vaikas ramiai nesedes,o ka as galiu garantuoti? paskui atradome viena labai saunia kirpeja turincia tokio pat amziaus vaikiuka,ji mokejo ji kalbinti,kirpo tik zirklemis,be jokiu masineliu ir kitu gasdinanciu irankiu:) tiesa,buvo kad ir skraistes is pradziu nesidedavo,ir tetis ejo kelis kartus pirmas kirptis kad vaikas apsiprastu,matytu kad cia nieko blogo, ir laikui begant uzsiaugino sau klienta,nes dabar vaikui 5 metai,vis dar tebesilankom pas ja,vaikas sedi vienas patenkintas,as zurnala paskaitau tuo metu:) pati namie kirpti nemoku,labai trumpai su masinele irgi nenoriu nurezti,tai mazdaug kas pusantro menesio keliaujam i kirpykla:)

    sandritute

  5. 2

    Pirma karta kai ejom buvo metai, plauku pas vaika daug, kiti net nustemba kad tiek vaikas plauku turi, ejom i specalia vaiku kirpykla, ten pasodino i masiniuka grojo muzikeles, sviete, apkirpo kuo puikiausiai, antra karta ejom pirmadieni, nes jau i akis lindo plaukuciai (berniuko graziai apkirpti nemoku) su masinele nenoriu vaiko zarinti, nuvedziau i paprasta kirpykla, ten turejo vaikiska kedute, bet jau negrojo ir nesviete niekas, tai nepatiko jam greit prieki pakirpo ir viskas. Tai daugiau i paprasta nevesiu, geriau brangiau bet apkirps normaliai ir ten labiau bendrauja su vaiku pati kirpeja, o sitoj kur visus kerpa tai nemoka uzsiimti su vaiku

    estela24

  6. 2

    Buvo 2,5 metu, ejo kartu su teciu. Pirma kirpo teti, paskui ji. Vaika laike ant keliu, nelabai noriai sedejo, uzeme dvigubai laiko vaika apkirpt nei teti. Biski apkirpo kai kur kreivokai, nes sake truputi muistesi. Bet apzvelgus, dar puse velnio.

    reda83

  7. 1

    Metuku pati kirpau kirpciukus,o beveik 3m.buvom i kirpykla uzsuke.Greit ja apkirpo,sedejo man ant keliu,leidosi kerpama.Nezinau,kaip butu jei kirpimas ilgiau butu uztrukes.

    grirute

  8. 1

    nevedziau,kerpam namie,o gal pas jus mieste yra vaikams spec kirpykla

    ruta26

  9. 1

    Pirma karta ejom kai buvo 1m7men. Sedejo man ant keliu, muistesi, aisku, bet kirpeja saldaini dave ir pabaigem procesa ramiai :). Dabar jau eina dviese su teciu ir kuo puikiausiai issedi :)

    Kikymara

  10. 1

    Pirma karta vedem i kirpykla pries pora menesiu, kai jam buvo 17men. Jis irgi ne is kantriuju, galva isplaut problema, tai irgi bijojau, taciau kirpykloj issedejo ramiausiai, dairesi tik aplinkui ir nei garselio neisleido, buvau labau nustebus, bet speju jis taip elges nes aplinka buvo nauja, tai kol sededamas istyrinejo aplinka, ji spejo apkirpt. Kirpo ir su masinele ir su zirklem.

    Vita_321