• 22ats.

    Kaip elgtumėtės,jei artimas žmogus atvežtų jums dovanų,lauktuvių, o iteikęs pasigirtų kad va čia kažkokiais keliais gavo pigiai arba visai dykai ir dabar dovanoja artimiesiems?

    sandrituteSu giminėmisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Labai nesmagiai pasijausciau. Gal net pasakyciau, kad bent jau nereikejo to sakyti... :)

    Yuki

  2. 2

    na jai man taip tiesiai sviesiai pasakytu,na tykrai butu nelabai malonu:)bet pratyleciau tokioja siruacijoje

    ABMamyte

  3. 2

    butu biski juokinga.... ziurint kas per lauktuves, jei ten kokie saldainiai tai koks skirtumas bet jei pvz rubu maisas ir sakytu - aj radau cia prie konteineriu, ziuriu jum tiktu tai uzveziau.... tada tai kazinau, tikrai nebutu malonu.
    dar kol kas su tokia situacija nesusiduriau kazkaip. gal net pajuokauciau ta tema jei zmogus nera toks kurio nenoreciau iskaudinti.

    arcita

  4. 1

    pazistama situacija. pasakyciau, kad pasilik sau :D

    shirsyte

  5. 1

    na gal keistai pasijusciau, bet jei dovanoja reikia paimti.nepatiks veliau ismesi ar kam atiduosi.

    tuojmama

  6. 1

    jausciausi normaliai:)) nieko baisaus cia nera, smulkema pagal mane:) zinoma su tokiu dalyku dar esu nesusidurusi, gal ir negerai pasijusciau, bet kol to nepatyrus manau kad cia nieko blogo:)

    Esta

  7. 1

    Gal ir nesijausčiau labai smagiai, bet tikrai nieko nesakyčiau.

    Lauryytte

  8. 1

    Priimčiau dovaną, bet manau tokie pasisakymai nieko teigiamo nesukeltų :)

    Gal net ant juokų paklausčiau,kad jau papigiai gavai , tai ir nusprendei visiems nupirkt ir dovanot, o jei negautum - nebedovanotum?

    Pabuciuok

  9. 1

    Kaip sakoma dovanotui arkliui i dantis neziurima.:)Jei man tos dovanos tiktu ir patiktu,paprasyciau dar tokiu dovanu:))))

    grirute

  10. 1

    Nekreipciau demesio, gal tiesiog zmogus nenori, kad jus pagalvotumet, jog jis labai islaidauja ir pan, nes daznai zmones gave dovanu megsta sakyt - oj aciu nereikejo, kam pinigus metote ir pan. Gal kada nors netycia taip pasakete, tai jis dabar taip ''apsidraude'' :)

    Vita_321