Atsakymai

  1. 4

    :D juokinga, niekada nepirkčiau maudymoko tik toėl kad jis madingas ir dar BRANGUS, jei ir pirkčiau brangų tai tik tokių atvėju jei labai tiktų ir patiktų svarbiausia,kad būtų patogus ir šikna su krūtine lauk nevirstų,o šiaip aš už pigų apsiprekinimą :)

    safyra

  2. 3

    kazkodel labiau rupinuosi kaip nuoga atrodau, bet ne i tai koks maudomas siemet bus madingas:)svarbu patogiai jauciuosi ir gerai.sveikata, savijauta, kuno linijos yra svarbu.kunas drabuzi, bet ne drabuzis kuna turi puosti:):):):)(as cia beveik rimtai:))

    raima

  3. 3

    As pirkau is interneto nauja maudymuka ta moteris mokejo 100Lt uz maudymuka o man pardave uz 20Lt.Cia Klaipedoj net siustis nereikejo.Ir pagal mada maudymukas,grazus ir patogus.

    liena

  4. 3

    Sutaupau, nes isvis maudymosi kostiumeliu neturiu - per nelyg gedijuosi savo kuno :(

    Yuki

  5. 2

    Aš pirmiausiai už kokybę :) geriau vienas geras ir tinkamas, nei keli išėjusiom siūlėm :))) nes tie pigesni greit suplyšta.. Bent jau patirtis mano tokia.

    SantaSantute

  6. 2

    isleidziu jiems daugiau:) manau geriau vienas brangesnis nei daug pigesniu:) kai pirkdavau pigesniu, jie budavo ne tokie patogus ir geri kaip brangesni, beja, paprasti greit isblunka...nors taip jau man yra:)

    Esta

  7. 2

    Apie 300Lt,daugiau moket man jau prabanga.

    Anonimas

  8. 2

    madų tikrai nesivaikau, koks patinka ir jei dar tinkamas "mano kišenėms" tai tokį ir perku. :)

    Pearl

  9. 2

    kaip man jo taip daznai reik(keliu kartu per vasara) tai perku koks tinkair ziuriu kad butu kuo pigiau,ir keliem metams uztenka
    galim sakyt jis man nereikalingas,pasidegint galiu ir su graziu liemenuku ir trumpu sijonuku ar sortukais :)

    mamulyte

  10. 1

    Kadangi tai ne kasdienis drabuzelis,tai ziuriu kad butu patogus,atitiktu dydi ir figura ,bei i medziagos kokybe, kad butu neblunkantis nuo saules. o kaina tai gali siekt iki 300Lt

    Anonimas