Atsakymai

  1. 3

    Puikiai jus suprantu, pas mus vaikuciu cia yra tarp tu daugebuciu keliu, bet kur nueiti nera, tiesiai sviesiai sakant ant saules kept turim vaiksciodami gatvemis. Nera nei parkeliu nei kazkokios veiklos vaikui, tikra nuobodybe patiriam iseja i lauka, tai karts nuo karto vaziuojam i parka esanti uz 20km nuo musu. Vezime sedeti nenori, na mes didesni uz jus (1,3m), baisu kad ir po masina nepalistu, zodziu... Tai mes namie turim vaikiska baseiniuka, ipilu vandens, pasiima zaisliuku ir taip abu pliuskenames (aisku as salia baseiniuko :) ) Paskui i balkona iseinam, jis neistiklintas tai gaivaus oro gauna, ten zaisliuku turi tai kartu zaidziam. Iseinam vakare i lauka vis tiek pasivaikscioti.

    estela24

  2. 3

    Kaip tik eikit i lauka, nueikit i koki parka kur emdziu butu, akd pavesis butu ir bus daug geriau negu namuose, nors ir karstas, bet vis gi grynas oras :)
    Kai mano vaikas tokio amziaus budavo, nesvarbu ar +15 ar +30, visas dienas leisdavom lauke, susiradom draugu panasaus amziaus ir visiems budavo gerai :)
    O namuose nera ka veikti jei viska susitvarkius budavau, o ir vaikas budavo irzlus :>

    Adri

  3. 2

    Iseinam i kiema, po medziu pleda pasitiesiam, zaislu atnesu, smelio dezej kapstosi, kai jau labai karsta pripilu vonele vandenuko, po maudymuku dukra taskosi ten...Man ir nera su kuo pabendraut kur gyvenu, tai gyvenam kaip gyvenam:-)

    Anonimas

  4. 2

    bunam lauke:) man kaip tik tokiu metu norisi eiti i lauka, ir mano saulytei labai patinka tokiu oru lauke buti su draugu:) tad kekviena diena bunam lauke

    Esta

  5. 2

    Einame i kiema, yra nuosalesniu vieteliu, pasitiesiame pleduka ant pievutes pavesyje ir leidziame laika. Taip pat vaziuojame i vingio parka, ar koki prekybcentri. Namuose tikrai nesedime tokiu graziu oru nors ir karsta...

    kvapni_feja

  6. 1

    Mes eidavom i lauka,tik ne ant saules,o pavesiuke budavom.

    grirute

  7. 1

    Estela,mums panašį situacija, jei iseinam į gatve ,pastoviai pijoku pilna ..o aš nenoriu,kad vaikas tai matytu . Parko irgi jokio nera ...

    Mamaaa1987

  8. 1

    Skaitau knyga vakarais,jei yra kada ,nes daugiau būnu su mazyle ir nusikalu ,kad jau nieko nesinori .. o dėl forumo.nebandžiau ieškoti,reikės pabandyt :)

    Mamaaa1987

  9. 1

    o nebandet tevudarzeli pabendraut su savo rajono mamom? Ten yra forumai kur mamos rajonais pasiskirsciusios ar pagal vaiko amziu. As ten ir susiradau pirmasias "bendrakeliauninkes" :) O paskui su jom susibendravus ir kitu mamu tiesiog kieme susiradau :)
    O jei gyvenat kaime tai manau turetu but tokiu vietu tinkamu vaikams, kur butu galima apsedet :) Greiciausiai mazylis jusu dar nevaiksto tai galit juk ir knyga paskaityt gamtoj ir pasidegint :)

    Adri

  10. 1

    O kur eiti kai gyvenu,ten kur mažai su kuo bendrauju,ir tokio amžiaus nebl yra. O aplinkkaima nesinori eit5 kartus per diena ratų,:(

    Mamaaa1987