• 5ats.

    cista

    labas visoms. Prieš tris mėnesius buvau pas privačią ginekologę (užčiuopė padidėjusią dešinę kiaušidę), pasidariau viešojoje ligoninėje echoskopiją, rado nedaug padidėjusią kiaušidę , bet kairiąją. Išrašė privati ginekologė Duphaston (3 mėnesius gerti). Vizito metu paėmė tepinėlį, rezultatas toks (po 2 sav. atėjo rezultatas), kad reikia pakartoti. Nuėjau po mėnesio vėl tepinėliui, paėmė, ir vėl skambino, kad rašo vėl pakartoti mėginį. Nuėjau šiandien echoskopiją pasidaryti į viešąją ligoninę, cistą rado 5 cm, sako reikia daryti laparoskopiją. Ryt einu pas privačią gydytoją :) kuri kaip buvo prieš tai minėjus, kad nenusigąst jei sakys, kad reik operacijos ji gydys kontraceptikais. Kaip manot geriau kontraceptikai ar operacija?

    coliukexxxxMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Šimtu procentų patariu darytis operaciją, tikrai. Jei turite tokią galimybę kreipkitės į profesorių Fabionavičių, šiaip jis priklauso Klaipėdai ir jos rajonams, bet už pinigėlius tikrai jumis priims, jis yra geriausias specialistas savo srityje ir tikrai patars viską kaip reikia ;)

    safyra

  2. 1

    operacija patarciau, mano sesuo cistas gyde su kontraceptikais, iki siol vaiku nebegali tureti, as isvis esu pries kontraceptikus, jie tik kazkuriam laikui nuramina cistas ir paslepe, poto jos gali atsinaujinti o nejaugi jus to norite? darykites geriau operacija, pati turejau cista, man irgi israse kontraceptikus, as ju negeriau, su pazystama vaistininke pasitariau ir ji man dave zoleliu tabletes (dismenorm)geriau sias tabletes menesi, po menesio atejau tikrintis cistos ir jos nebebuvo beja iki siol jos ir nebera..:)

    Esta

  3. 1

    Beabejo kad KT. As irgi cista salia kaires kiausides isgydziau tik KT. Bet mano buvo mazesnio skersmens, berods 3.5cm.

    Yuki

  4. 0

    KT,buvo pas mane irgi cista,praejau kursa ir isnyko,o sake,kad reikes irgi darytis operacija,jau daugiau nei 10 metu praejo ir vaiku turiu ir neatsinaujino.

    Jolka123

  5. 0