• 9ats.

    Savaiminis idegis neštumo metu

    Sveikos merginos, vasara jau atėjo nesidori dažytis ir taip karšta, norėjau pasiklausti jūsų kaip manote ar savaiminio idegio priemones neštumo metu nieko blogo? man jau eina 36 sav, neuzilgo lauktoji diena.

    OdrNėščiosios priežiūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tai jei jau greit gimdysite kam tas savaiminis idegis? :) pakentekite, gims jusu mazylis ir pabusite ant saulutes :) nuo to savaiminio dar demem ismetys ...

    SantaSantute

  2. 1

    Manau sveikiau 20 min pasivaikscioti saulutei svieciant, jei lb norisi, nei chemija tepti ant odos, pfu.. As grieztai pries!

    Laimute86

  3. 1

    nieko blogo, pati jas naudojau:)

    Esta

  4. 1

    nieko blogo manau nebutu, bet is tiesu, jei jau greit gimdysite,tai siek tiek pakentekite ir sauluteje idegsite. Siaip visi tokio tipo kremai nieko gero odai neduoda...

    Amorsita

  5. 1

    Manau, jei jau labai nori buti ruda, tai geriau kremais visokiais tepliotis, o ne sauleje kepti. Bent jau odai nebus dideles zalos, ir nebus odos vezio tikimybes.

    Yuki

  6. 1

    palaukti ir aš galvoju, bet idomu ar kenkia ar ne tas savaiminis idegis :) nes veidukas labai jau sviesus tai bijau jog varnos nenunestu :)

    Odr

  7. 0

    ačiū merginos už nuomone, visgi pagalvojau palauksiu kol pagimdysiu :) ir tada galesiu ruduoti visada kiek noresiu :))

    Odr

  8. 0

    Geriau jau kokia Egipto zeme pabandyk pasirudint veido oda, kai kur nors eini ir tiek, su kremais geriau neeksperimentuok, nes gali oda ne kaip sureaguot. O kai gimdysi visiems aplikui bus dzin ar tu idegus ar ne ;)

    Vita_321

  9. 0

    Nesveika, kai nescia buvau nesideginau, nesitepiau jokiais kremais, kad ruda buciau, viskas eina per oda, isigeria, per kepenis, gali suelergizuoti ir pan.

    Anonimas