• 5ats.

    dukra neina pati su kojytem lauke

    sveikos mamos, mano dukrytei 1m7men. ji seniau vaiskciojo pati stumdavo vezima priestaraudavo jei nori panesti ar pasodinti i vezima,, o dabar kaip tik apvirksciai nesk ir kartais sedi vezime, norejau paklaust ar isauks nes butu smagu jei pati eitu ir nereiketu nei vezimo nei nesiot. gal kam taip ir yra

    baliutavic1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    As tai dziaugdavaus,kad vezime sedi.Nes tik ismokus vaiksciot,greit ismoko begiot.Tai begiodavom po visus kiemus ir laukus.

    grirute

  3. 1

    tai kaip ilga kelione nk nesakau. seniau ji man vaiksciojo ir pati nustebus kad tiek ilgai. bet mum parduoyuve uz poros minuciu kelio. o i lauka iseinam is karto ant ranku. net nebeturi minties pati eiti.o kaip reikia laiptais lipti ar nulipti pati pirma

    baliutavic

  4. 1

    tai jusu vaikas dar labai mazas, kaip jus taip norite,kad pati eitu ir vezimo nereiketu, ji juk pasvargsta! paauks vel bus kitaip.. manau mamyte per daug norite is savo mazosios.. maniskiam 3 metai ir tai pasiemam vezima, nes ilgiau einant pavargsta.. zyst pradeda..

    Anonimas

  5. 1

    Aisku, akd isauks :) Dalis vaiku kai ismoksta vaiksciot nebenori but nesami ar vaziuot vezime ir nuo pirmu zingsniu nori tik zigiuot vieni :) Antri atvirksciai - " kam eit jei pas mamyte ant ranku daug geriau?" :)
    Pamatysit ateis vasaros vidurys ar galas ir jau pati po lauka begios :) Dazniau eikit i vaiku zaidimu aiksteles, gal matys kad vaikai begioja ir zaidzia gal ir pati uzsimanys :)

    Adri