Atsakymai

  1. 2

    mano rytas prasiseda nuo puoselio kapucino,arba kavos,tada as isiurbiu namus,isplaunu grindis,apsitvarkau,o tada jau vaikas pabunda,tada vaika perengiu,nuprausiu,pamaitinu ir eina i lovyte zaisti iki pietu miego,o as tuo metu gaminu valgyti,o jau po piet kol vaikas miega prisedu knyga paskaityti,arba einu i darzus,ar i lauka kitus darbus nudyrbti,kaip vaikas pabunda tai buna apie 15-16h tada jau einam i lauka ir vaikstom iki mazdaug 19-20h,tada grystam namo pavalgo vaikas dar pazaidzia ir eina liuli:)o as dar telika paziuriu,arba prie pc pasedziu:)va kaskas panasausbuna

    ABMamyte

  2. 2

    Na mes atsikeliam su mažium apie 8,9h ir tada pavalgome nusiprausiam apsirengiam,laukiam kol atsikels sesė tada pavalgo sesė žaidžiame namuose užsiimame tada darome pietus,laukiame kol grįš tetis tada einame miegoti kol vaikai miega aš tvarkausi ir atsikėlę apie 16,17h einame į lauką būname iki kokių 19,20h tada pareiname darome vakarienę pavakarieniavę einame užmigdom vaikučius ir baigiasi šitaip diena :)))

    Keituks

  3. 1

    pas visus ta pats:) atsikeliam vienas kose valgo,kitas multis ziuuri, maze miegot, vyresnelis valgo ir i lauka, as valgyt darau, pietus, miegas, pavakariai, zaidymai lauke, tevelis grizta, vakariene, vonia, biski teliko, miegas 10val.:)

    melani

  4. 1

    ryte kelemes apie 10h :) 11h einam su drauge ir vaikais i lauka, apie 14h gryztame, kaip tik ir vyras gryzta, pavalgom pietus, einam paziureti tw, kol mergyte miega poto uzkandam konors pries miega, dazniausiai tai bun tirpi kava bei sokoladas arba atsipalaidavimui sidras,alus bei cipsai:) na kita diena buna panasiai, gal skiresi vakaro planai, tai vaziuojam i miesta ka nors nuveikti ir panasiai:)

    Esta

  5. 1

    Keliasi apie 8.30-9.00 h, papusryčiaujame, vaikas eina į kiemą ką nors veikti, o aš arba kartu arba dar greitai atlieku kai kuriuos namų darbus ir tada ateinu pas jį. Jei reikia ką nors nudirbti kieme tai būnam prie namų, o kartais einam su dviračiu kur pasivažinėti.. aš išsitraukiu dviratį - kartu važiuojam.. na susigalvojam ką veikt. Tada grįždam, užkanda priešpiečius, o aš einu daryt pietus. Apie 13 h pietaujam, tada miegot pietų. Atsikelia, užvalgo ką nors lengvo jei nori ar ti karbatos atsigeria ir keliauja į kiemą. Padarau vakarienę apie 17 -18 h. Pavalgom ir toliau lauke sėdi, kartais einam visašeima kur pavaikščioti, akrtais tik tėtis eina su vaiku į kiemą, kartais tik vaikas vienas kur eina ar važinėja dviračiais.. grįžta, pavalgo pavakarius, prausiasi, dar namie jei yra laiko pažaidžia ir miegot. :) Lauke būna pagal orą, bet bet kokiu oru visada bent kartą išlendam į lauką kad ir su skėčiais ir lietpalčiu :) Tokios vat dienos..

    lydekaite

  6. 1

    Valgom, zaidziam, einam i parka. Pietai vakariene, vonia ir miegot :)

    tuojmama

  7. 1

    Atsikeliam, pavalgom, jei grazus rytas keliaujam i lauka, grizia pavalgom, einam miegelio, tada as ilsiuosi pati :) Atsikele pazaidziam, einam valgyti, i lauka, grize einam daryti valgyti, zaidziam ir laukiam tetuko griztancio is darbo :) O tada mazylis teveliui visas atsidaves buna, tai pasitvarkau namie.

    estela24

  8. 1

    atsikeliam,pavalgom,susitvarkom,arba i lauka arba namie zaidziam(ziurint koks oras),paskiuj pietus pavalgo,eina miegot,tuo tarpu as pc minkau ir valgyt kazka darau,atsikeliam uzkandam ir vel laukas ar namuose,vakarienes valgymas,pasiuntam,praustis ir miegot

    mamulyte

  9. 1

    Manau kaip ir daugelio, atsikeli, pamaitini vaikus, aptvarkai namus, iseini y kiema, gryzti padarai pietus, uzmigdai vaikus, tada vel tvarkai namus, tvarkydama galvoji ka cia vakarieniai pagamint, jei oras neblogas vel su vaikais laukan, gryzti pamaitini seimyna, ismaudai vaikus, paguldai ir tik tuomet skiri laiko sau daugiau :)

    Lulu

  10. 0